Zamestnanec back office na pošte - Pošta Poprad 2 fyzický náročná práca

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Wolkerova 479, Poprad
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    stupeň náročnosti 2, TT 5, 37,5 hod TPČ, ponúkaná základná mzda minimálna 720 EUR/mesačne, možnosť získania pobádacej zložky mzdy až do výšky 70 EUR/mesačne.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:

Informácie o pracovnom mieste

Vykonávanie činností tzv. oblastného uzla, vykonávanie činností tzv. oblastného spracovateľského strediska. Vykladanie a nakladanie zásielok z/do poštových kurzov, odovzdanie a preberanie záverov, nakladenie podaných zásielok do obalov, príjem, triedenie a odovzdávanie záverov, tvorenie uzáverov a záverov, zapisovanie zásielok, triedenie zásielok, letákov, tlače, vykonávanie prác súvisiacich s poštovými priečinkami (najmä triedenie a vydávanie zásielok), príjem zapísaných zásielok a zásielok platených prevodom a v hotovosti, príjem a balenie určených zásielok hromadného podaja, polepovanie a pečiatkovanie podaných zásielok, atď.

Informácie pre uchádzača:

Podmienkou pre prihlásenie sa uchádzača do výberového konania je plnenie požadovaných kvalifikačných predpokladov, zaslanie prihlášky do výberového konania, profesijného životopisu, a dokladu o vzdelaní. práca v stabilnej spoločnosti • sociálne výhody • firemné benefity - zázemie veľkej spoločnosti -príspevok na stravu -príspevok pri pracovnom výročí - oceňujeme lojalitu a senioritu -príspevok na dopravu do zamestnania -príspevok pri dlhodobej práceneschopnosti, mimoriadna sociálna výpomoc -príspevok na rôzne športové a kultúrne podujatia -s cieľom podporiť aj mladé rodiny s deťmi, ktorým poskytujeme napr. príspevok pri prvom nástupe do školy, organizujeme detské letné tábory pre deti zamestnancov.

Všeobecne požadované znalosti:

Osobnostné predpoklady:
samostatnosť, spoľahlivosť, presnosť, fyzická zdatnosť

Požadovaná odborná prax:
3 mesiace

Úroveň ovládania výpočtovej techniky:
veľmi dobre ovládanie výpočtovej techniky,

Administratívne zručnosti:
slovný prejav, schopnosť vyjadrovania

Špeciálne zručnosti:
nevyžaduje sa

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity