Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Všeobecný lekár pre deti a dorast - Poliklinika ProCare Prešov

Penta Hospitals SK, a. s.

Informácie o pracovnom mieste

Miesto práce

Prešov
Jurkovičova 19, Prešov


Pozícia / odvetvie

Lekár

Náplň práce, informácie o pracovnom mieste

Ambulancia všeobecného lekára pre deti a dorast zabezpečuje miestne a časovo dostupnú všeobecnú ambulantnú zdravotnú starostlivosť o deti do 18. rokov + 364 dní. Všeobecná starostlivosť o deti a dorast má v náplni všetko, čo súvisí s chorobou a zdravím vo všetkých ekonomických a sociálnych súvislostiach so zreteľom na prostredie, v ktorom dieťa a mladistvý žije, študuje a pracuje. Zahŕňa v sebe poznatky z pediatrie, dorastového lekárstva a základné poznatky a prax z rôznych špecializačných odborov. Tieto uplatňuje prostredníctvom činností preventívnych, diagnostických, liečebných, rehabilitačných a posudkových u všetkých ochorení a stavov detí a dorastu.

Ponúkaný plat

1900 EUR

Benefity a ďalšie výhody

- plný úväzok na dobu neurčitú - motivačné mesačné výkonnostné finančné ohodnotenie - príjemný profesionálny kolektív a rodinná atmosféra polikliniky - benefity pre voľný čas a rodinu

Termín nástupu do práce

dohodou

Druh pracovného pomeru

plný úväzok

Informácie pre uchádzača

Osobné stretnutie prebieha za dodržiavania aktuálnych epidemiologických opatrení.

Požiadavky na zamestnanca

Minimálne požadované vzdelanie

vysokoškolské II. stupňa

Všeobecne požadované znalosti

Ambulancia všeobecného lekára pre deti a dorast zabezpečuje miestne a časovo dostupnú všeobecnú ambulantnú zdravotnú starostlivosť o deti do 18. rokov + 364 dní. Nutná je ukončená špecializácia v odbore, vítaná je prax.

Vhodné pre absolventov

Nie

Vhodné pre absolventov

Nie