custom-banner

Máte veľmi dobú znalosť slovenského účtovníctva a účtovali ste v SSC? (Ref. č.: 1-11-28093/PF)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Dávame Vám možnosť prehĺbiť svoje skúsenosti v oblasti účtovníctva! Obsadzujeme komplexnú pozíciu účtovníka v medzinárodnej spoločnosti, ktorá sa vytvorila kvôli rozrastajúcemu sa biznisu. Prečo by ste mali chcieť pracovať práve na tejto pozícii? 1. Pracovali by ste v malom 5 člennom tíme s vynikajúcou a profesionálnou tím líderkou 2. Nikto Vám nebude hovoriť čo a ako zaúčtovať, pretože budete úplne samostatný. Samozrejme, na začiatku budete mať kolegu, ktorý sa Vám bude venovať a bude Vás zaúčať do procesov 3. Boli by ste zodpovedný za uzávierkové čísla, ktoré sa ťahajú priamo do výročnej správy 4. Boli by ste taktiež zodpovedný za kvartálne uzatváranie účtovníctva podľa US GAAP a štatutárnych princípov 5. Budete mať možnosť participovať na rôznych projektoch ako napr. migrácia systémov alebo zlepšovanie procesov 6. Koordinácia s FP&A, účtovníckymi oddeleniami a IT na globálnej úrovni. 7. Príprava reportov na pravidelnej báze 8. Pozícia je najviac komplexná, akú účtovníkovi táto medzinárodná spoločnosť môže ponúknuť :)

Benefity a ďalšie výhody:

Spoločnosť ponúka množstvo finančných aj nefinančných benefitov, účasť na prestížnych projektoch a uplatnenie a rozvoj Vašich znalostí a schopností.

Informácie pre uchádzača:

Zaujala Vás táto pozícia? Vyplňte kontaktný formulár, alebo pošlite nám Vašu žiadosť o zamestnanie spolu so životopisom v slovenskom a anglickom jazyku, referenčné číslo pozície uveďte v predmete e-mailovej správy. Ak ste už u nás absolvovali pracovný pohovor, prosím, kontaktujte svojho konzultanta priamo e-mailom. Poštové ani faxové zásielky žiaľ, nemôžeme akceptovať. Ďakujem za porozumenie. Viac podobných pozícií nájdete na www.grafton.sk/sk/job-search?disciplines=financie-bankovnictvo-a-uctovnictvo

Všeobecne požadované znalosti:

Kandidát by mal spĺňať nasledujúce kritéria: - Stredoškolské alebo vysokoškolské ekonomické vzdelanie (financie, audit, účtovníctvo..) - Minimálne 2 roky skúsenosti v oblasti účtovníctva (IC, FA, GL, komplexné účtovníctvo) - Veľmi dobrá znalosť slovenského účtovníctva - Komunikatívna úroveň (B2) anglického jazyka PODMIENKOU - Príjemná a priateľská povaha podmienkou :)

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)