Prevádzkar závodného stravovania

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Zodpovedanie za poskytovanú úroveň služieb, čistotu a celkový bezproblémový chod zverenej prevádzky.
Objednávanie tovaru od dodávateľov, jeho oceňovanie a zadávanie do systému.
Vedenie a koordinovanie podriadených pracovníkov.
Kontrolovanie fyzického stavu zásob na sklade.
Riešenie prípadných reklamácií, problémových a neštandardných situácií.

Všeobecne požadované znalosti:

- prax v gastronómii vítaná
- základy skladového hospodárstva
- pozitívny prístup k práci a otvorenosť k zmenám
- orientácia na výsledky
- komunikatívna, dynamická osobnosť, tímový hráč
- schopnosť viesť pracovný tím a motivovať ho
- zvládanie stresu
- znalosť programu FOOD vítaná

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou