MANAGER - PREVÁDZKÁR hotela

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    GRAND BOUTIQUE HOTEL PIEŠŤANY -BANKA,
    www.grandboutiquehotel.sk
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    1200 - 1500 EUR
    Plat stanovený dohodou podľa práce v hotelierstve alebo gastronómii. Fixný plat + % z tržieb stanovené taxatívne % z tržieb. Hotel je denne obsadený, preto musí ísť o osobu s praxou v hoteloch alebo reštauráciach a so záujmom o prácu v malom butikovom hoteli s možnosťou profesionálneho rastu.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

Naša spoločnosť manažuje personál a prevádzku hotela. Hľadáme pracovníka na vedenie prevádzky medzinárodného hotela - kompetentnú osobu so záujmom o stabilné riadiace miesto. Práca zahŕňa vedenie prevádzok, zadelenie zmien, práca so zahraničným personálom, kontrola čistoty prevádzky, nákupov, spokojnosti hostí. Zabehnutý hotel s 21-ročnou tradíciou a s vysokou obsadenosťou celoročne. Vedenie tímu 15-18 zamestnancov. Len pre uchádzačov s praxou v riadení hotelov, ubytovacích zariadení resp. reštaurácií. Ide o butikový luxusný hotel s kapacitou 55 lôžok, 60 miest v reštaurácii a 80 na terasách. Hotel je v kúpeľnom meste s 22 ročnou históriou a vysokou vyťaženosťou celoročne. Manager-prevádzkar hotela musí mať organizačné schopnosti, prax v odbore na vedenie a zaúčanie personálu/ personál medzinárodný/, dobrú znalosť anglického jazyka, prax v hoteloch alebo reštauráciách. Ubytovanie zabezpečíme. Náplňou práce je kontrola prevádzky, kontrola upratovania, systému výdaja jedál, reštaurácie a obsluhy. Vedenie a zaúčanie personálu a dohľad nad plynulým chodom prevádzky. Plat fix + % z tržieb.

Benefity a ďalšie výhody:

Ubytovanie v hoteli zdarma, 3x denne strava, benefity, % z obratu tržieb.

Informácie pre uchádzača:

Žiadosti so životopisom a prehľadom profesionálnej praxe, jazykových znalostí a vzdelania zasielajte na lareine @ sergijo.sk a budeme Vás kontaktovať s termínom výberového konania.

Všeobecne požadované znalosti:

PRAX V ODBORE: hoteloch alebo reštauráciach minimum 5 rokov na pozíciách buď čašník/recepčný/šéfkuchár.

Organizačné schopnosti, vedenie tímu, príjemné vystupovanie.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)
  • Vodičský preukaz:
    B