Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

MANAGER-ka HOTELA

16.07.2017 Second Division s.r.o.
Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Miesto práce:
GRAND BOUTIQUE HOTEL PIEŠŤANY -BANKA,
www.grandboutiquehotel.sk

Slovenská republika
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste:
Naša spoločnosť manažuje personál a prevádzku hotela. Hľadáme pracovníka na vedenie prevádzky medzinárodného hotela - kompetentnú osobu so záujmom o stabilné riadiace miesto. Práca zahŕňa vedenie prevádzok, zadelenie zmien, práca so zahraničným personálom, kontrola čistoty prevádzky, nákupov, spokojnosti hostí. Zabehnutý hotel s 21-ročnou tradíciou a s vysokou obsadenosťou celoročne. Vedenie tímu 15-18 zamestnancov. Len pre uchádzačov s praxou v riadení hotelov, ubytovacích zariadení resp. reštaurácií. Ide o butikový luxusný hotel s kapacitou 55 lôžok, 60 miest v reštaurácii a 80 na terasách. Hotel je v kúpeľnom meste s 22 ročnou históriou a vysokou vyťaženosťou celoročne.Manager-prevádzkar hotela musí mať organizačné schopnosti, prax v odbore na vedenie a zaúčanie personálu/ personál medzinárodný/, dobrú znalosť anglického jazyka, prax v hoteloch alebo reštauráciách. Ubytovanie zabezpečíme. Náplňou práce je kontrola prevádzky, kontrola upratovania, systému výdaja jedál, reštaurácie a obsluhy. Vedenie a zaúčanie personálu a dohľad nad plynulým chodom prevádzky. Plat fix + % z tržieb.
Ponúkaný plat:
od 1000 do 1400 EUR
Upresnenie platových podmienok:
Plat stanovený dohodou podľa práce v hotelierstve alebo gatronómii. Fixný plat + % z tržieb stanovené taxatívne % z tržieb. Hotel je denne na 90% obsadený, preto musí ísť o osobu s praxou v hoteloch alebo reštauráciach a so záujmom o prácu v malom butikovom hoteli s možnosťou profesionálneho rastu.
Iné výhody:
Ubytovanie v hoteli zdarma, 3x denne strava, benefity, % z obratu tržieb.
Termín nástupu do práce:
od 15.8.2017
Termín ukončenia výberového konania:
15.8.2017
Druh pracovného pomeru:
hlavný, živnosť
Informácie pre uchádzača:
Žiadosti so životopisom a prehľadom profesionálnej praxe, jazykových znalostí a vzdelania zasielajte na lareine @ sergijo.sk a budeme Vás kontaktovať s termínom výberového konania.

Požiadavky na zamestnanca

Minimálne požadované vzdelanie:
stredoškolské s maturitou
Jazykové znalosti:
Anglický jazyk (pokročilý)
Iné znalosti:
neuvedené
Všeobecne požadované znalosti:
PRAX V ODBORE: hoteloch alebo reštauráciach minimum 5 rokov na pozíciách buď čašník/recepčný/šéfkuchár.

Organizačné schopnosti, vedenie tímu, príjemné vystupovanie .
Vodičský preukaz:
Skupina: B