Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

- zodpovednosť za denný plynulý chod prevádzky kuchyne,
- zodpovednosť za dodržiavanie časového harmonogramu výdaja stravy,
- v spolupráci s vedúcou kuchyne zodpovedať za vypracovanie týždenného jedálneho lístka,
- zodpovednosť za dodržiavanie technologického postupu pri príprave jedál,
- zodpovednosť za kvalitu, konzistenciu a teplotu pripravovaných jedál,
- zodpovednosť za dodržiavanie hmotnosti vydávaných porcií,
- zodpovednosť za správne hospodárenie a využitie potravín pri príprave jedál,
- plne zodpovedať za inventár a celkové zariadenie kuchyne,
- zodpovednosť za stav potravín na sklade,
- zabezpečovať ročnú inventarizáciu stavu zásob, v prípade potreby mimoriadnu inventarizáciu,
- zodpovednosť za dodržiavanie hygienických predpisov v zmysle platných zákonov a nariadení vzťahujúcich sa na zariadenie sociálnych služieb,
- zodpovednosť za prípravu občerstvenia pre rôzne slávnostné, kultúrne a spoločenské podujatia,
- dodržiavanie HCCP

Benefity a ďalšie výhody:

- príspevok na cestovné
- variabilná zložka mzdy vyplácaná podľa dosiahnutých výsledkov v práci
- po dohode možnosť práce na turnusy
- po dohode možnosť poskytnutia ubytovania

Všeobecne požadované znalosti:

- vyučený v obore,
- prax ako kuchár/ka,
- vyžadujeme samostatnosť, práca s PC, zodpovednosť,
- podmienkou je ukončené vzdelanie v príslušnom odbore alebo Osvedčenie o odbornej spôsobilosti. Osvedčenie o odbornej spôsobilosti je možné získať formou skúšky na RÚVZ aj počas pracovného pomeru v našom zariadení – s prípravou na túto skúšku vám radi pomôžeme,

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity