Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Príprava pokrmov (raňajky, hlavné jedlá, polievky, šaláty, oblohy).
Zodpovednosť za kvalitu pripravených pokrmov, dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál, receptúr, kvality a množstva pripravovaných pokrmov.
Rozdeľovanie pripravených pokrmov na samostatné porcie.
Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku.
Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka.
Organizovanie všetkých výrobných procesov prípravy jedál.
Kontrola kvality hotových jedál.
Zodpovednosť za používanie kuchynského zariadenia.
Sledovanie správnych skladových zásob základných surovín.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity