Skladník, balič, vykladanie kamiónov

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Gáň
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    2,70€ hod/brutto + Stravné lístky
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

Manipulácia s tovarom v sklade, balenie a príprava tovaru pre expedíciu . Ručné balenie paliet strečovou fóliou. Jedná sa o prácu v 3 zmennej prevádzke ale nieje nutné pracovať na 3 zmeny po vzájomnej dohode. Práca na dohodu o vykonaní práce. Vzhľadom na fyzickú náročnosť je práca vhodnejšia pre mužov.

Informácie pre uchádzača:

Manipulácia s tovarom v sklade, balenie a príprava tovaru pre expedíciu . Ručné balenie paliet strečovou fóliou. Jedná sa o prácu v 3 zmennej prevádzke ale nieje nutné pracovať na 3 zmeny po vzájomnej dohode. Práca na dohodu o vykonaní práce, neskôr možnosť prestupu na TPP Hľadáme uchádzačov, ktorí sú manuálne zruční a schopní sa učiť. Ochota pracovať vo viaczmennej prevádzke. Vítaný sú aj pracovníci s preukazom a skúsenosťami na VZV Možnosti kariérneho rastu - možnosť prestupu na TPP Stravné lístky zdarma Bezplatná doprava zo smerov Šaľa,Galanta,Komárno.Veľký Meder,Selice,Sereď a okolie Vzhľadom na fyzickú náročnosť je práca vhodnejšia pre mužov.

Všeobecne požadované znalosti:

Hľadáme uchádzačov, ktorí sú manuálne zruční a schopní sa učiť. Ochota pracovať vo viaczmennej prevádzke. Vítaný sú aj pracovníci s preukazom a skúsenosťami na VZV

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    základné vzdelanie
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno