Koordinátor železničnej prepravy

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Stabilná spoločnosť hľadá do svojho pracovného tímu dynamických a jazykovo zručných kolegov. Pôsobíš alebo by si chcel pôsobiť v logistike? Patríš k tým, ktorí obľubujú cudzie jazyky a ovládaš minimálne dva? Táto ponuka je stvorená pre teba. Tvojou úlohou bude nielen komplexne zastrešovať celý proces od nákladky po výkladku, ale aj riešiť a koordinovať samotnú prepravu a monitorovať zásielky. Cudzie jazyky využiješ pri každodennej komunikácii s dopravcami a klientmi. Čo sa týka administratívy, tá ťa tiež neminie, a to najmä vo forme riportov, plánov, mailov a podobne. Verím, že ťa ponuka zaujala, tak neváhaj a nepremeškaj túto príležitosť. Zašli svoj životopis na uvedenú mailovú adresu alebo zavolaj na telefónne číslo +421 903 601 503, radi ti ponuku priblížime.

Informácie pre uchádzača:

V prípade ak Vás ponuka zaujala, prosíme pošlite nám Váš životopis v slovenskom jazyku na e-mailovú adresu: email alebo nás kontaktujte telefonicky 0903 601 503. Zaslaním Vášho životopisu dávate súčasne spoločnosti PROPLUSCO, spol. s.r.o., súhlas so spracovaním, správou a archiváciou Vašich osobných údajov uvedených v životopise v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. „O ochrane osobných údajov“, pre účely evidencie uchádzačov a pre účely ďalšieho spracovania.

Všeobecne požadované znalosti:

Našimi jedinými požiadavkami sú charizma, proklientský a pozitívny prístup, jazyková znalosť, komunikatívnosť a živelnosť.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    študent – vysoká škola