PRÍPRAVÁR ZÁKAZIEK - pre projekty v Maďarsku

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Prosperujúca spoločnosť hľadá šikovného Prípravára zákaziek - Projektového Koordinátora pre projekty v Maďarsku, ktorému ponúka možnosť ďalej profesijne rásť v kruhu vysoko odborných pracovníkov. Pozícia je vhodná aj pre absolventa, ktorý má chuť sa zaučiť na túto pozíciu. Využi danú príležitosť a zašli nám svoj životopis. Tvojou každodennou pracovnou náplňou bude: - komunikácia s partnerom v maďarskom jazyku (emailová, telefonická) - zúčastňovanie sa na koordinačných poradách v maďarskom jazyku - prijímanie požiadaviek, tvorba výkazov a cenových ponúk v maďarskom jazyku - spracovávanie typových riešení slaboprúdových pre zákazníka - úprava, kreslenie elektrotechnických výkresov (blokových schém a pôdorysných výkresov) slaboprúdových technológií – AutoCad (dokumentácia – výkresy sú v Maďarskom a Anglickom jazyku)

Informácie pre uchádzača:

V prípade, ak ťa pracovná ponuka zaujala, zašli nám svoj životopis na e-mailovú adresu: email Kontaktovať budeme vhodných kandidátov telefonicky alebo prostredníctvom e-mailu. Ďakujeme za pochopenie. Zaslaním Vášho životopisu dávate súčasne spoločnosti PROPLUSCO, spol. s.r.o., súhlas so spracovaním, správou a archiváciou Vašich osobných údajov uvedených v životopise v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. „O ochrane osobných údajov“, pre účely evidencie uchádzačov a pre účely ďalšieho spracovania.

Všeobecne požadované znalosti:

- maďarský jazyk na aktívnej úrovni - anglický jazyk na mierne pokročilej úrovni - preferujeme technické vzdelanie, ideálne elektrotechnické - AutoCAD – min. stredne pokročilý

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou