Informácie o pracovnom mieste

Miesto práce:
Rožňava
okres Rožňava
Špitálska 1
04801

Rožňava
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste:
- Pripravovanie všetkých ponúkaných jedál (hlavné jedlá, polievky, šaláty, diéty, dressingy, oblohy).
- Zodpovednosť za kvalitu všetkých pripravovaných pokrmov.
- Zodpovednosť za dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál.
- Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku.
- Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka v spolupráci s asistentom výživy.
- Vykonávanie všetkých výrobných procesov prípravy jedál podľa pokynov nadriadeného
Ponúkaný plat:
dohodou
Iné výhody:
- spravodlivé mzdové ohodnotenie
- podpora vzdelávania a rozvoja zamestnancov
- spolupatričnosť zamestnancov a dobré medziľudské vzťahy
- rôzne druhy nepeňažných Benefitov a tímbildingových aktivít
- karta zliav
Termín nástupu do práce:
ihneď
Druh pracovného pomeru:
hlavný
Informácie pre uchádzača:

Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.

Požiadavky na zamestnanca

Minimálne požadované vzdelanie:
stredoškolské bez maturity
Jazykové znalosti:
neuvedené
Iné znalosti:
neuvedené
Všeobecne požadované znalosti:
Stredné odborné vzdelanie v odbore kuchár
Všeobecné spôsobilosti: tímová práca
spoľahlivosť

Informácie o spoločnosti

Kontaktné údaje:
Nemocnica s poliklinikou sv. Barbory Rožňava, a.s.
Špitálska 1, Rožňava, 04801, Slovensko
Tel: +421587771570