Komunikuj v nemčine v oblasti inovatívnych mobilných technológií ako projektový koordinátor.

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Hovoríš aktívne nemecky a zaujímaš sa o svet mobilných tehnológií? Ak áno, pošli nám svoj životopis. Ako projektový koordinátor budeš: * komunikovať v nemčine na dennej báze (schopnosť dohovoriť sa s nemeckými dodávateľmi) * zodpovedať za správne dodržiavanie logistických krokov vrámci dodania daného tovaru (mobilné telefóny) * tvoriť reporty a analýzy (počet dodaných a predaných kusov), sledovať ceny konkurencie * interne komunikovať s rôznymi oddeleniami vrámci spoločnosti a externe s dodávateľmi * administratívne zabezpečovať správnosť informácií v internej databáze * mať možnosť riadiť malý tím špecialistov

Informácie pre uchádzača:

Zaujala Vás táto pracovná ponuka? Pošlite svoj štruktúrovaný životopis na adresu email Do predmetu správy, prosím, uveďte názov pozície, o ktorú máte záujem. Odpovedáme všetkým kandidátom do 3 pracovných dní, a to aj v prípade zamietavého stanoviska. Nenašli ste ponuku, ktorá by Vás zaujala? Navštívte našu stránku www.synergie.sk, kde nájdete aj pozície, ktoré nie sú zverejnené na pracovných portáloch. Poznáte niekoho, kto je vhodným kandidátom na jednu z našich pozícií? Zapojte sa do nášho referenčného programu a získajte 200 EUR! Viac informácií na našej webovej stránke.

Všeobecne požadované znalosti:

* komunikatívna nemčina na úrovni B2 (schopnosť dohovoriť sa s nemeckými zákazníkmi) - podmienkou * minimálne polročná skúsenosť s komunikáciou so zákazníkmi * aktívna znalosť Excelu (bude preverená testom) * základy angličtiny (schopnosť porozumieť textu)

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou