Logistic Methods Engineer

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

pracovný čas je rozdelený na prácu v sklade a za PC tak 50% na 50% aktívna spolupráca a komunikácia so skladom a výrobou dôležitý článok manažmentu starostlivosť o cca 500 položiek zodpovednosť za celú databázu spoločnosti zodpovedá za to, aby sa všetky štandardy dostali k finálnemu užívateľovi sledovať, dodržiavať logistické témy pre nové projekty a sériové úpravy vypracovanie pracovných štandardov, zabezpečiť ich distribúciu a následnú aplikáciu zodpovednosť za ergonómiu na pracovisku /zamestnanec - pracovisko - výrobné prostriedky/ podpora logistickej organizácie za účelom zlepšenia kľúčových logistických ukazovateľov výkonnosti uplatňovať existujúce normy, byť pilierom zlepšovania procesov v oblasti logistiky zabezpečiť systematický a metodický prístup k riešeniu problémov.

Informácie pre uchádzača:

V prípade, ak Vás pracovná ponuka zaujala, zašlite nám Váš životopis na e-mailovú adresu: email: email Kontaktovať budeme vhodných kandidátov telefonicky alebo prostredníctvom e-mailu. Ďakujeme za pochopenie. Zaslaním Vášho životopisu dávate súčasne spoločnosti PROPLUSCO, spol. s.r.o., súhlas so spracovaním, správou a archiváciou Vašich osobných údajov uvedených v životopise v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. „O ochrane osobných údajov“, pre účely evidencie uchádzačov a pre účely ďalšieho spracovania.

Všeobecne požadované znalosti:

aktívna Aj - hlavne technická používaná v automotive musí vedieť používať MS ACCESS aj programovať, znalosť programovacieho jazyka C++ výhodou skúsenosť so SAP výhodou nie podmienkou musí poznať procesy a veci súvisiace so skladom t.z. ovládať skladové hospodárstvo skúsenosť s vedením ľudí výhodou nie podmienkou aktívny užívateľ MS OFFICE /EXCEL, MS ACCESS, POWER POINT/ treba sa pripraviť na praktické testy logické a analytické myslenie skúsenosť z automotive výhodou, vo výrobnom podniku alebo výrobnej hale nutnosťou dobrý plánovač

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské II. stupňa
  • Vodičský preukaz:
    B