Zdravotná sestra - Krankenschwester, Nemecko na TPP

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Čo Vás u nás čaká a neminie?
- Ponúkame prácu pre zdravotné sestry v Nemecku so znalosťou nemeckého jazyka na úrovni B1 až B2 na trvalý pracovný pomer – zmluvu. Na dobu neurčitú.
- Jedná sa o stacionárnu starostlivosť v Heimoch na zmeny (denná – nočná), alebo sa jedná o ambulantnú mobilnú starostlivosť o viacerých pacientov vo svojej úzko určenej lokalite. Za každú nedeľu budete mať príplatok vo výške 25% ku každej začatej hodine. Počas sviatkov Vám patrí príplatok 35% ku každej začatej hodine a k nočným zmenám Vám patrí 15% príplatok ku každej začatej hodine.
- Veľmi zaujímavé finančné ohodnotenie za každú odpracovanú hodinu mzdu 18,50€ BRUTTO v prípade, že ste zaradená na pracovnej pozícii v južnej časti Nemecka – Bavorsko, alebo Badensko. V prípade že ste zaradená na výkon svojej práce trochu západnejšie, obdržíte za každú odpracovanú hodinu mzdu 20€ BRUTTO. V oboch prípadoch každopádne obdržíte aj diéty a to v hodnote od 10€ do 15€ NETTO za každý odpracovaný deň. Každopádne v oboch prípadoch sa jedná o veľmi zaujímavú mzdu začínajúcu od 3300€ až do 3600€ BRUTTO vrátane diét a príplatkov. V tejto celkovej mzde nie sú započítane nadčasy, ktoré si samozrejme budete mať možnosť odpracovať a tak svoj celkový zárobok zvýšiť.
- Náklady na dopravu sú preplácané zamestnávateľom v plnej výške. Dopravu organizuje zamestnávateľ takže s prípravou cesty nemáte žiadne starosti.
- Ubytovanie je zabezpečené a plne hradené zamestnávateľom. V prípade že sa jedná o stacionárnu ambulantnú starostlivosť, čiže prácu v Heime, budete ubytovaná priamo v predmetnom Heime, vo svojej vlastnej izbe. V prípade že sa jedná o ambulantnú mobilnú starostlivosť ste ubytovaná na priváte v blízkom okolí pacientov, o ktorých sa staráte.
- Všetky potrebné povolenia zo SR na prácu v zahraničí Vám dopomôžeme vybaviť, prípadne Vám dopomôžeme aj s absolvovaním jazykovej skúšky na úroveň B2 v našej partnerskej jazykovej škole v meste Trebišov. Za vybavenie potrebných povolení zo SR si neúčtujeme žiadne iné, ako správne poplatky príslušného štátneho úradu.
- Keďže ste plnohodnotným zamestnancom NSR, máte nárok na 25 dní dovolenky ročne.
- Pri doložení všetkých potrebných podkladov Vám dopomôžeme vybaviť ANERKENNUNG v Nemecku. A čo je najdôležitejšie, taktiež si neúčtujeme žiadne poplatky za jeho vybavenie. Zaplatíte, len správne poplatky príslušného štátneho úradu.
- Nakoľko u nášho Nemeckého partnera pracujete na nemeckú pracovnú zmluvu, tak využívate všetky výhody a benefity sociálneho, dôchodkového a zdravotného poistenia v NSR.
- Následne na konci odpracovaného roka môžete požiadať o prípadné vrátenie daní. Taktiež si môžete požiadať o prídavok na každé nezaopatrené dieťa, kde momentálny príspevok činí mesačne 184,- € na jedno nezaopatrené dieťa.
- Keďže nepracujete na živnosť, ale na trvalý pracovný pomer máte výhodu v tom, že ste právoplatným a plnohodnotným zamestnancom NSR a využívate všetky sociálne, zdravotné, dôchodkové benefity a pokiaľ k práci budete pristupovať seriózne a zodpovedne, máte záruku stabilného pracovného miesta bez neistôt, ktoré hrozia pri práci na živnosť.
- U nás sa máte možnosť profesionálne vzdelávať a naďalej vo svojej profesii rásť a získavať tak možnosť lukratívnejšej pracovnej pozície, nakoľko v našom teame pracujete so špičkovými lekármi a zdravotnými sestrami
- Ponúkame Vám flexibilné plánovanie služieb umožňujúce veľmi dobre skĺbiť rodinu s Vašou prácou.
- A to najlepšie nakoniec: Našej spoločnosti na sprostredkovanie zamestnania v zahraničí neplatíte žiadne sprostredkovateľské a ani mesačné paušálne poplatky.
- Keďže si vážime Vašu odbornosť a Vašu ochotu pracovať u nášho nemeckého partnera prípadného Vášho budúceho zamestnávateľa, dohodli sme pre vás jedinečnú vernostnú prémiu vo výške 7500,- €, ak sa rozhodnete s partnerom zotrvať aj naďalej.
- Tým, že využijete naše služby a získate skvelú prácu v zahraničí naša spolupráca nekončí! S nami môžete zarábať aj naďalej. Ako sme dopomohli Vám, tak máme záujem dopomôcť aj iným. Ak s nami a našim prístupom k Vám budete spokojní, budeme radi ak nás odporučíte svojej rodine a svojim známym, priateľom a pod. a im pomôžete k získaniu dobre platenej práce a seba obohatíte o rovných 100,- € za každého úspešne nami umiestneného zamestnanca, ktoré Vám vyplatíme ihneď na Váš bankový účet.
- Pre zdravotníckych asistentov a pomocné sily - sestry bez uznania vzdelania v Nemecku a opatrovateľov s viacročnou praxou ponúkame :
Hodinová mzda vo výške 11,50 brutto + príplatky za sviatky, nedele a nočné služby
Príplatky na stravu vo výške 8 – 10 eur na deň –NETTO, vernostná prémia - 1000 eur. Ubytovanie a cestovné náklady prepláca firma.

Informácie pre uchádzača:


Spoločnosť ALEMAN Personaldienstleistungen je personálna agentúra, zaoberajúca sa poskytovaním služieb v oblasti sprostredkovania zamestnania tak pre záujemcov o prácu ako aj pre firmy, hľadajúce vhodný personál pre svoju prevádzku.Hlavná činnosť našej spoločnosti spočíva vo vyhľadávaní vhodných pracovných pozícii pre záujemcov o prácu a ich následnom umiestňovaní do nimi vybraných inštitúcií a zariadení, ktoré zodpovedajú ich vzdelaniu, jazykovým schopnostiam a hlavne požiadavkám zamestnávateľa. Vzhľadom na to, že populácia Európy nezadržateľne starne, s čím je spojený aj zdravotný stav obyvateľstva, je veľký záujem o kvalifikované pracovné sily z oblasti zdravotníctva, ako sú diplomované zdravotné sestry, všeobecné zdravotné sestry, ošetrovateľky a ošetrovatelia, ktorých vzdelanie je uznané ako rovnocenné v tej krajine, v ktorej chcú svoju odbornú činnosť vykonávať.

Záujemcovia o prácu majú možnosť zamestnať sa ako odborné zdravotné sily v zariadeniach pre seniorov, opatrovateľských domoch, v inštitúciách poskytujúcich ambulantnú starostlivosť pacientom, intenzívnu zdravotnícku starostlivosť ťažko chorým pacientom u nich doma ako aj paliatívnu starostlivosť.

Okrem odborného zdravotníckeho personálu s uznaním rovnocennosti vzdelania, ponúkame sprostredkovanie práce aj pre zdravotníckych asistentov a pomocné sily v zdravotníctve, ktoré majú absolvované odborné stredoškolské vzdelanie, ale nespĺňajú podmienky na výkon práce diplomovanej zdravotnej sestry, ošetrovateľky a ošetrovateľa. Pre týchto záujemcov vieme sprostredkovať prácu v domovoch pre seniorov, opatrovateľských zariadeniach, ale aj v zariadeniach poskytujúcich ambulantnú starostlivosť a starostlivosť o ľahších pacientov v ich domácom prostredí.

Absolventom zdravotníckych a opatrovateľských kurzov sprostredkujeme prácu v oblasti opatrovania v domácom prostredí klienta.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Nemecký jazyk (pokročilý - C1)
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno
  • Vodičský preukaz:
    B