Pracovník klientského servisu

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Do našich servisno-obchodných tímov v regiónoch Slovenska hľadáme komunikatívnych ľudí s prezentačnými schopnosťami, ktorým zveríme do opatery našich odberateľov v domácnostiach. Budete v rámci vášho regiónu realizovať zákazníkom novú modernú úroveň obsluhy v pohodlí ich domova. Klienti nemusia nikam chodiť ani čakať. Náš profesionálny tím zabezpečuje vysokú kvalitu služieb, poradenstva a uplatňovania zliav svojim klientom. Klienti sa môžu spoľahnúť na serióznosť tradičných značiek a rýchlosť realizácie služieb.
Služby, ktoré realizujeme:
- Prezentácia a ponuka štátnej dotácie na zelené energie
- Prezentácia a ponuka vysokých zliav na energie
- Prezentácia a ponuka doplnkových služieb a zliav energetickej úspory (LED svietidlá, fotovoltaika, zateplenie, strechy, okná, dvere, kotly).

Benefity a ďalšie výhody:

- úvodné zaškolenie a pravidelný training program v rámci firmy
- nadštandardné odmeňovanie (plat + mesačné bonusy + 13. a 14. mzdový bonus)
- TOP kolektív našich konzultantov
- flexibilná pracovná doba
- služobný automobil + telefón / tablet
- cestovanie v rámci regiónu
- firemné akcie s množstvom zábavy
- možnosť kariérneho rastu na pozíciu manažér až obchodný riaditeľ
- finančný benefit za splnenie firemného plánu ku výplate plus až 30% navyše!

Informácie pre uchádzača:

Záujemcovia s praxou marketér / promotér / obchodný zástupca / manažér obchodnej skupiny sú vítaní, nie je však podmienkou. Práca je po firemnom zaškolení vhodná aj pre absolventov, ktorí sa chcú vo svojej praxi venovať poskytovaniu služieb klientom na pozícii Marketér - junior (denná práca vo dvojici s našim skúseným kolegom a tak získanie profesnej praxe).
Záujemcovia posielajte svoje životopisy na mailovú adresu. O pohovore na danú pozíciu Vás budeme telefonicky informovať. V žiadosti uvádzajte v akom regióne chcete pracovať.
Vybraných záujemcov budeme kontaktovať priebežne.

Všeobecne požadované znalosti:

Úspešný kandidát by mal byť komunikatívny, samostatný, technicky mysliaci, flexibilný (aj časovo), kreatívny, so zmyslom pre spoločný cieľ a tímovú prácu. Mal by mať príjemný vzhľad a vystupovanie, byť nekonfliktný typ so záujmom učiť sa nové veci a napredovať. Okrem skúseností a vyššie spomínaných predpokladov je pre nás dôležitý aj súlad vašich hodnôt s našou firemnou kultúrou. Prax v oblasti predaja alebo promo je výhodou.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno