Špecialista online marketingu pre jednu z najväčších bánk

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Baví Ťa online svet a chceš, aby Tvoje výsledky práce videl každý piaty Slovák? Pre bankovú spoločnosť hľadáme online marketéra. Tvojou úlohou bude: * správa a aktualizácia webu na základe CMS Umbraco, * participácia na online marketingových aktivitách, * návrh a realizácia aktivít SEO, * vyhodnocovanie realizovaných aktivít pomocou skupiny Google, * komunikácia s agentúrami a rôznymi dodávateľmi.

Informácie pre uchádzača:

Zaujala Vás táto pracovná ponuka? Pošlite svoj štruktúrovaný životopis na adresu email Do predmetu správy, prosím, uveďte názov pozície, o ktorú máte záujem. Odpovedáme všetkým kandidátom do 3 pracovných dní, a to aj v prípade zamietavého stanoviska. Nenašli ste ponuku, ktorá by Vás zaujala? Navštívte našu stránku www.synergie.sk, kde nájdete aj pozície, ktoré nie sú zverejnené na pracovných portáloch. Poznáte niekoho, kto je vhodným kandidátom na jednu z našich pozícií? Zapojte sa do nášho referenčného programu a získajte 200 EUR! Viac informácií na našej webovej stránke.

Všeobecne požadované znalosti:

Ako špecialista online marketingu potrebuješ mať: * prehľad v internetových technológiach ovplyvňujúcich online prostredie, * znalosť základných UX/UI princípov a návrhu informačnej architektúry webov, * znalosť nástrojov Google Analytics, Google Webmaster tools, Google Tag manager, * skúsenosť s web performance nástrjomi, * znalosť princípov SEO optimalizácie. Výhodou je: * znalosť HTML/CSS, * znalosť CMS Umbraco.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské II. stupňa