Asistent predaja v obchode so šperkami a doplnkami svetových značiek

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Priťahuje ťa svet drahých šperkov a luxusného tovaru? Reč je o možnosti pracovať pre prestížnu značku s celosvetovým zastúpením! Ako asistentka predaja bude tvojou úlohou vytvárať vzrušujúcu atmosféru okolo cenných klenotov, načúvať potrebám zákazníkov a sprostredkovať im tovar, ktorý v plnej miere naplní ich očakávania. Je nutné, aby z teba vyžarovala šikovnosť, zodpovednosť a obchodný duch plný entuziazmu. Ty na to máš, tak si nenechaj ujsť jedinečnú príležitosť! - Práca s luxusnými šperkami prestížneho mena rezonujúceho po celom svete. - Komunikácia a starostlivosť o stálych zákazníkov. - Aranžovanie, dopĺňanie tovaru a predaj šperkov. - Udržiavanie čistoty na predajni. - Pracovný čas: krátky/dlhý týždeň.

Informácie pre uchádzača:

Prosíme uchádzačov, ktorí spĺňajú uvedené okrajové požiadavky, aby svoje štruktúrované C.V. v slovenskom jazyku, posielali výhradne na uvedenú e-mailovú adresu a pridali aj fotografiu. Kontaktovaní budú len vybraní uchádzači a to telefonicky alebo e-mailom. Za porozumenie ďakujeme. Zaslaním Vášho životopisu dávate súčasne spoločnosti PROPLUSCO, spol. s.r.o., súhlas so spracovaním, správou a archiváciou Vašich osobných údajov uvedených v životopise v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. „O ochrane osobných údajov“, pre účely evidencie uchádzačov a pre účely ďalšieho spracovania.

Všeobecne požadované znalosti:

- Komunikatívnosť a organizačné schopnosti. - Vzťah k zákazníkovi. - Trpezlivosť, presnosť a zmysel pre detail. - Praktické zručnosti pri manipulácii s malými predmetmi. - Skúsenosti s predajom vítané. - Spoľahlivosť a pracovitosť. - Výpis z registra trestov

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity