Online marketing špecialista (part-time)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Sme tím personálnej agentúry, ktorý baví objavovať talenty na pracovnom trhu, podieľať sa na zaujímavých projektoch a písať náš blog Hľadači pokladov. Do nášho tímu hľadáme part-time marketéra/marketérku alebo človeka na skrátený úväzok, ktorý nám pomôže s grafikou, našimi webmi, prípravou kampaní a celou online komunikáciou. Ako marketing špecialista pri externej komunikácii budeš mať na starosti: * administráciu webovej stránky www.synergie.sk (správu a aktualizáciu obsahu, riešenie bugov), * riadenie komunikácie cez sociálne siete (Facebook, LinkedIn), * prípravu elektronických newslettrov (po obsahovej aj technickej stránke), * technickú podporu blogu Hľadači pokladov, * priebežnú kontrolu textov inzerátov na pozície, ktoré hľadáme pre našich klientov, * prípravu marketingových a propagačných materiálov spoločnosti, * marketingovú podporu pri našich ďalších projektoch. Pri internej komunikácii budeš zodpovedný/-á za: * aktualizáciu informácií na firemnom intranete, * jednotnú korporátnu identitu, * definovanie a implementáciu štandardov prezentácie zamestnancov spoločnosti (LinkedIn, job portály atď.).

Informácie pre uchádzača:

Zaujala Vás táto pracovná ponuka? Pošlite svoj štruktúrovaný životopis na adresu email Do predmetu správy, prosím, uveďte názov pozície, o ktorú máte záujem. Odpovedáme všetkým kandidátom do 3 pracovných dní, a to aj v prípade zamietavého stanoviska. Nenašli ste ponuku, ktorá by Vás zaujala? Navštívte našu stránku www.synergie.sk, kde nájdete aj pozície, ktoré nie sú zverejnené na pracovných portáloch. Poznáte niekoho, kto je vhodným kandidátom na jednu z našich pozícií? Zapojte sa do nášho referenčného programu a získajte 200 EUR! Viac informácií na našej webovej stránke.

Všeobecne požadované znalosti:

Ak by si chcel/chcela pracovať v našom tíme, tak: * máš skúsenosti s podobnou náplňou práce (či už popri štúdiu alebo ako súčasť iných projektov), * máš základný prehľad v nástrojoch ako Google Analytics, Mailchimp, * si študentom vysokej školy (ideálne so zameraním na marketing alebo grafický dizajn) alebo chceš pracovať na skrátený úväzok/živnosť. Veľkými výhodami sú: * skúsenosti s pokročilými grafickými programami (keďže potrebujeme marketéra, ktorý nám pomôže aj s tvorbou rôznych propagačných online a offline materiálov), * základné znalosti s HTML (najmä pri tvorbe online newslettrov).

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    študent – vysoká škola
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno