Call center Specialist

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Pre našu prevádzku v Bratislave - Devínskej Novej Vsi hľadáme nových kolegov do rozširujúceho sa tímu služieb na pozíciu Call center Specialist pre TOP klientov spoločnosti.

Benefity a ďalšie výhody:

* Kultúru a stabilitu nadnárodnej spoločnosti * Kompletné vstupné zaškolenie * Pracovný pomer na dobu neurčitú * Sociálny program (teambuilding, vianočný večierok, MDD, Mikuláš…) * Možnosť profesijného i osobného rastu * Rozširovanie svojich znalostí formou rôznych školení a tréningov * Stravovanie vo firemnej reštaurácii * 5 dní voľna nad rámec zákon * Nákupné poukážky a zvýhodnené nákupy v METRO * Mzda najneskôr do 10.dňa v nasl. mesiaci

Informácie pre uchádzača:

Nový kolega call centra je u nás zodpovedný za aktívnu komunikáciu a starostlivosť o pridelené portfólio TOP zákazníkov. Náplňou Vašej práce bude prijímať objednávky zákazníkov, informovať ich o novinkách, znížených cenách, akciách... s cieľom podieľať sa na zvyšovaní predaja. Reportovať budete manažérovi call centra. Pracuje sa v 2 zmennej prevádzke - 8 hodinové zmeny sú v časoch 8:00 – 21:30.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity