Skladník/čka, Vodič VZV - ponuka práce s ubytovaním

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    800 € + nadčasy
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

Vykonáva manuálnu prácu v skladových priestoroch s použitím technických zariadení (NZV, VZV) a skenera, * Spolupracuje s ostatnými členmi tímu, * Pracuje podľa pravidiel BOZP, interných pravidiel a postupov DP DHL, * Spracováva potrebnú dokumentáciu, * Plní ďalšie úlohy v súlade s pokynmi nadriadených, * Práca v dvojzmennej prevádzke.

Informácie pre uchádzača:

Zaujala Vás táto pracovná ponuka? Pošlite svoj štruktúrovaný životopis na adresu email Do predmetu správy, prosím, uveďte názov pozície, o ktorú máte záujem. Odpovedáme všetkým kandidátom do 3 pracovných dní, a to aj v prípade zamietavého stanoviska. Nenašli ste ponuku, ktorá by Vás zaujala? Navštívte našu stránku www.synergie.sk, kde nájdete aj pozície, ktoré nie sú zverejnené na pracovných portáloch.

Všeobecne požadované znalosti:

Osobnostné predpoklady a zručnosti * Ukončené stredoškolské vzdelanie (aj bez maturity), * Dobré analytické schopnosti, * Schopnosť a ochota pracovať na pracovné zmeny, * Spoľahlivosť, zodpovednosť a presnosť v riešení zadaných úloh, * Tímová spolupráca VEĽKOU VÝHODOU: * Prax s vedením VZV - neplatnosť preukazu nie je prekážkou * precíznosť * ochota a záujem pracovať na tzv. Man up vozíku – typ G

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno