Dobrovoľník/Web dizajnér a administrátor - MC Budatko

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Holíčska 30
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    dobrovoľnícka činnosť je bez nároku na finančnú odmenu
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    od 7.12.2016 do 31.12.2016

Informácie o pracovnom mieste

Z iniciatívy bratislavských materských a rodinných centier vznikol nápad ponúknuť rodinám v Bratislave prehľad našich aktivít pre rodiny pod jednou strechou a to formou portálu, ktorému sme dali názov CVAK – Centrá v akcii. Materské, rodinné centrá sú občianske združenia, ktoré sú vedené formou dobrovoľníckej práce prevažne mamami na materskej dovolenke. Ponúkajú bohatý program pre rodiny s deťmi do 6 rokov – kurzy, krúžky, herňu, semináre a prednášky pre rodičov, podporné skupiny, podujatia, burzy...

Takéto centrá sa nachádzajú takmer v každej mestskej časti Bratislavy (Karlova Ves, Dúbravka, Lamač, Staré Mesto, Nové Mesto-Kramáre, Petržalka, Podunajské Biskupice, Vrakuňa, Rača, Ružinov). Dnes už rodičia navštevujú aktivity nie len vo svojej mestskej časti, ale nemajú problém cestovať či už vlastnou dopravou alebo MHD aj do iných častí mesta, ak ich niektorá z aktivít a programových ponúk zaujme.

Preto si myslíme, že vytvorenie spoločného portálu pre bratislavské centrá má zmysel. Je to časovo náročný projekt, keďže vyžaduje zbieranie informácií od jednotlivých centier a ich sumarizáciu.

Keďže aktérky projektu už venujú množstvo svojho voľného času manažmentu vlastných centier, hľadáme človeka, ktorý by tieto aktivity zastrešil. Môže ísť o študenta/študentku vysokej školy, mamu na materskej/rodičovskej dovolenke, ale i iného dobrovoľníka/dobrovoľníčku, ktorému sa tento nápad páči a pomohol by nám ho zrealizovať.

Webstránka je už vytvorená, www.cvak.info - je potrebné ju začať napĺňať obsahom a propagovať na verejnosti. So stránkou sa pracuje vo veľmi jednoduchom programe www.weebly.com, vyžadujú sa však určité znalosti pri práci s počítačom. Editovanie stránky dobrovoľníka/čku zaučíme.

Pracovná náplň: vyhľadávanie kurzov, prednášok a aktivít na web stránkach jednotlivých zapojených centier a aktualizácia údajov na web stránke www.cvak.info. Takisto vyhľadávanie nových informácií a udalostí na FB profiloch centier a zdieľanie, resp. pridávanie na FB stránku CVAK - centrá v akcii.

V prípade záujmu kontaktujte prosím Luciu Gregorovú z Rodinného centra Kramárik: email, 0908 424 258

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    základné vzdelanie
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno