Zástupca majiteľa penziónu vo funkcii Gazdinka, manager, recepčná,...

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Liptovský Ján
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    500 - 2000 EUR
    Hodnotenie Vašej práce bude realizované podľa najnovšieho švedskeho tzv. "Effective family model management system and remuneration in small business." (rodinný model systému riadenia a odmeňovania v menších prevádzkach cestovného ruchu), kde sa všetci zamestnanci priamo podielajú na riadení a sú zainteresovaní na výsledkovej produktivite celého systému !
    Preložené - čím budete viac zodpovedná, samostatná, všímavá, šikovná a pracovitá osoba tým väčší plat dostanete.
    Zobraziť viac
  • Termín nástupu do práce:
    od 1.12.2016

Informácie o pracovnom mieste

Hľadám zodpovednú osôbku, ktorá ma bude schopná po zaučení zastúpiť v riadení celkového chodu menšieho štýlového penziónu, v lukratívnej lokalite Liptova. Budete komunikovať z hosťami, riadiť a viesť vnútornú agendu, marketing, starať sa o usporiadanosť a čistotu penziónu, pripravovať a podávať raňajky a niekedy možno aj nenáročné večere. Sme ale, tzv.„B&B hotel“ (postel a raňajky) Pracovná doba, počet zamestnancov a množstvo práce bude závisieť od počtu hostí a ich požiadaviek. Ale, ak hľadáte prácu na pol. úväzok, radi by ste si privyrobili, tiež Vás pozývame na pohovor, kde Vás detailne zoznámime s náplňou práce a časovým harmonogramom prac. doby.

Benefity a ďalšie výhody:

Dostanete auto, ubytovanie, stravu a hlavne KNOW HOW a marketingovo, systémovo ako aj hospodársko-techn. zabehnutú prevádzku na lukratívnom turistickom mieste.
Po zaučení a osamostatnení sa, keď sa prepracujete k spokojným hosťom (kedy bude určite spokojný aj majiteľ, čiže JA) sa zoznámite s podstatne vyšším platom a spolupráca bude možná aj na partnerskej úrovni ako rovnocenný spoločník.

Informácie pre uchádzača:

Ak Vás ponuka zaujala, poprosím o zaslanie motivačného listu s jednoduchým životopisom. Určite Vám zatelefonujem, doplním prípadné nejasnosti a zodpoviem na Vaše otázky. Prevádzkovať síce začíname až po Vianociach, - od 25.12 máme už „Plný dom“.Je nutné sa najskôr zoznámiť s prevádzkou penziónu, preto sa vo vlastnom záujme ozvite čo najskôr. OSOBNOSŤ, ktorá Vie čo chce a stotožní sa z filozofiou riadenia, sa v penzióne bude určite cítiť ako doma. Keď ste šikovná a vnímavá osôbka, za týždeň sa dostanete do "obrazu". Toto nie je zamestnanie, ale spôsob života.

Všeobecne požadované znalosti:

Uvítam skúsenosti v hotelierstve, gastronómii ale aj jazykové, komunikačné, počítačove, alebo iné kreatívne schopnosti a znalosti, ktoré zvýšia úroveň prevádzkovania penziónu.
Ale, podstatné bude Vaše príjemné vystupovanie (Dnes v cestovnom ruchu nutnosť) zodpovednosť, pracovitosť a šikovnosť pri riešení pracovných zadaní! ... a keď budete mať aj radosť z práce, hmmm, - čo si viac priať ?!
Skúsenosti v oblasti cestovného ruchu sú vítané, ale nie sú nutnou vstupenkou do tohto sveta.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno
  • Vodičský preukaz:
    B