Lokálny franchisant - obchodné zastúpenie CARDGROUP

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Začni svoje vlastné podnikanie s oceneným franchisovým systémom.

Od svojho vzniku v roku 1997, Card Group úspešne vytvorila bezkonkurenčné zastúpenie v 47 krajinách. Card Group je v súčasnej dobe najväčšia exportujúca Švédska spoločnosť s franchisový systémom v oblasti blahoželaní a balení darčekov.Naše výrobky sú celosvetové bestsellery v rámci jednotlivých kategórií výrobkov.


VZRUŠUJÚCA franchisová príležitosť

Hľadáme niekoho, kto chce prevádzkovať vlastný výnosný obchod vo vnútri nášho zavedeného a úspešného franchízového reťazca. Vaša úloha v rámci svojho určeného územia /150 – 200 predajní/
je priebežne získavať maloobchodných zákazníkov a poskytovať im pravidelné predajné & merchandisingové služby . Vaši zákazníci budú z mnohých rôznych typov predajní supermarkety, čerpacie stanice, obchody so suvenírmi , kvetinárstva a mnoho ďalších. Unikátny systém bol vyvinutý a platí, že obchodníci platia iba za to, čo predajú tzn. sú bez rizika pri skladovaní produktov, ktoré im dodávame. Win-win pre všetky zúčastnené strany. Ponúkame kompletný obchodný systém s materiálmi, školenia, plnú podporu, vrátane získavania národných zákazníkov, najlepšie finančné zabezpečenie vo franchisiovom svete, vrátane financovania produktov.
Vaše podnikanie možno prevádzkovať z domu. Potrebujete auto, telefón, počítač a menší priestor pre skladovanie.
Požadovaný počiatočný prevádzkový kapitál
Ponúka pomoci financovania.

Pre viac informácií volajte 0902 861 195
e-mail: bizub.sk(zavináč)cardgroup.com
www.cardgroup.com

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Vodičský preukaz:
    B

Iné znalosti:

Fakturácia, Hospodárska korešpondencia