Inžinier kvality (automotive)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Hľadáme inžiniera kvality s aktívnou angličtinou alebo nemčinou pre automotive dodávateľa so sídlom v Lozorne. Je možné pracovať na lokálnych alebo zahraničných projektoch. Vašou úlohou bude: * hodnotenie a rozvoj dodávateľov * riadenie procesov v oblasti chybných dielov * sledovanie výrobných a dodávateľských chýb v aktuálnej výrobe * komunikácia s dodávateľmi za účelom zaistenia kvality dodávok * zabezpečenie kontaktu so zákazníkmi * kooperácia pri príprave potrebnej dokumentácie vzoriek prezentovaných produktov a ich prezentácia zákazníkom * spolupráca pri tvorbe zákazníckeho auditu

Informácie pre uchádzača:

Zaujala Vás táto pracovná ponuka? Pošlite svoj štruktúrovaný životopis v anglickom jazyku na adresu email Do predmetu správy, prosím, uveďte názov pozície, o ktorú máte záujem. Odpovedáme všetkým kandidátom do 3 pracovných dní, a to aj v prípade zamietavého stanoviska. Nenašli ste ponuku, ktorá by Vás zaujala? Navštívte našu stránku www.synergie.sk, kde nájdete aj pozície, ktoré nie sú zverejnené na pracovných portáloch. Poznáte niekoho, kto je vhodným kandidátom na jednu z našich pozícií? Zapojte sa do nášho referenčného programu a získajte 200 EUR! Viac informácií na našej webovej stránke.

Všeobecne požadované znalosti:

* min. 2 roky skúseností na pozícii inžiniera kvality * anglický alebo nemecký jazyk na úrovni pokročilý (B2 - slovom aj písmom) * VŠ vzdelanie technického smeru * schopnosť samostatného rozhodovania, komunikačné schopnosti, analytické myslenie * ochota cestovať (v prípade zahraničných projektov)

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské II. stupňa
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)
    Nemecký jazyk (stredne pokročilý - B2)