Marketér - Stredoslovenský kraj

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Pracovník na pozícii Marketér sa venuje komunikácii so zákazníkmi - prezentácia zliav, benefitov a doplnkových služieb v rámci kampaní, je schopný dobre poradiť v oblasti energií, telekom služieb, služieb pre domácnosť a firmy a rieši požiadavky klientov, mapuje situáciu na trhu a konkurenciu. Práca je vhodná aj pre absolventov, ktorí by sa v budúcnosti chceli venovať marketingu alebo obchodu a obchodnému manažmentu v rámci budovania si kariérneho rastu a vysokých príjmov.

Benefity a ďalšie výhody:

Práca pre najvýznamnejšiu a najväčšiu štátnu energetickú spoločnosť - Slovenský plynárenský priemysel. Získate nové pracovné skúsenosti, vysoké platové ohodnotenie, rozsiahle firemné a sociálne benefity (kancelária, služobné auto, tablet, dovolenka navyše), zaškolenie v réžii firmy, veľkú podporu spoločnosti a kolegov, sme mladý dynamický kolektív a ponúkame možnosť rýchleho kariérneho postupu na pozíciu Manažér / Submanažér obchodnej skupiny.

Informácie pre uchádzača:

Pracuj dynamicky, zarábaj nadštandardne, buduj kariéru!

Všeobecne požadované znalosti:

Hľadáme dynamické a energické osobnosti, ktoré radi komunikujú s okolím, učia sa nové veci, majú pracovné ambície a chuť sa zdokonalovať v obore. Práca je vhodná aj pre absolventov, ktorí by sa v budúcnosti chceli venovať marketingu alebo obchodu a manažmentu.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno