Vodič rozvozu tovaru zákazníkom / Driver

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Pre našu prevádzku v Devínskej novej Vsi hľadáme nových kolegov na pozíciu VODIČ / Driver. Vašou hlavnou úlohou je Distribúcia objednaného tovaru zákazníkom, kontrola správnosti odobraného a naúčtovaného tovaru, komunikácia so zákazníkom, proaktívna ponuka tovaru, preberanie hotovosti od zákazníkov, vedenie záznamov o distribučnej činnosti, práca s manipulačnou technikou VZV a s ručným scenerom, orientácia v sortimente, kontrola kvality a trvanlivosti. Odovzdávanie relevantných informácií nadriadenému o zákazníckych potrebách, dodržiavanie interných pravidiel a procedúr. V rámci adaptačného programu Vás pripravíme na všetky budúce úlohy. Poskytneme Vám dôkladné zapracovanie, pri ktorom Vás individuálne povedie skúsený kolega. U nás máte priestor rásť!

Benefity a ďalšie výhody:

*Kultúru a stabilitu nadnárodnej spoločnosti *Kompletné vstupné zaškolenie *Pracovný pomer na dobu neurčitú *Sociálny program *Možnosť profesijného i osobného rastu *Rozširovanie svojich znalostí formou rôznych školení a tréningov *Stravovanie vo firemnej reštaurácii *5 dní voľna nad rámec zákon *Nákupné poukážky a zvýhodnené nákupy v METRO *Mzda najneskôr do 10.dňa v nasl. mesiaci *Možnosť privyrobiť si formou brigád a ďalších motivačných aktivít

Informácie pre uchádzača:

* Vodičský preukaz sk B,C – karta vodiča výhodou * Vysoká orientácia na zákazníka * Ochota učiť sa * Samostatnosť * Zodpovedný prístup k práci * Tímový duch * Flexibilita – práca na zmeny (medzi 6-22h)

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity