Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Zákaznícke call centrum TOP klientov pre celé Slovensko sídli na našej prevádzke v Bratislave - Devínskej Novej Vsi, práve sem hľadáme nových kolegov na pozíciu operátor zákazníckeho call centra pre TOP klientov spoločnosti na dvojzmennú prevádzku ( 8 hodinové zmeny sú v časoch 8:00 – 21:30, žiadne nočné).

Benefity a ďalšie výhody:

* Kultúru a stabilitu nadnárodnej spoločnosti * Kompletné vstupné zaškolenie * Pracovný pomer na dobu neurčitú * Sociálny program (teambuilding, vianočný večierok, MDD, Mikuláš…) * Možnosť profesijného i osobného rastu * Rozširovanie svojich znalostí formou rôznych školení a tréningov * Stravovanie vo firemnej reštaurácii * 5 dní voľna nad rámec zákon * Nákupné poukážky a zvýhodnené nákupy v METRO * Mzda najneskôr do 10.dňa v nasl. mesiaci * Možnosť privyrobiť si formou brigád a ďalších motivačných aktivít

Informácie pre uchádzača:

...budete zodpovedný/á za aktívnu komunikáciu s top klientelou spoločnosti z Bratislavského regiónu. Príjímať ich objednávky, informovať ich o našich produktoch a službách. Získavať, spracovávať a odovzdávať informácie o zákazníkoch, sortimente, cenách, konkurencii apod. Udržovať si aktuálne znalosti o akciách a službách pre zákazníkov a aktívnym prístupom sa podieľať na zvyšovaní predaja, reprezentovať spoločnosť ako celok. Pravidelne odovzdávať spätnú väzbu nadriadeným. Reportovať bude manažérovi call centra.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity