Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Pre našu prevádzku v Devínskej Novej Vsi hľadáme kolegu do nášho tímu na prácu SKLADNÍKA. Vašou úlohou bude fyzická prebierka tovaru, kontrola jeho kvality, čerstvosti a dodržiavania hygienických zásad, ďalej kontrola a kopletizovanie dokladov a ostatné činnosti, ktoré priamo súvisia s príjmom tovaru ako sú potvrdzovanie a kompletizovanie dokladov v rámci zverenej prebierky tovaru, spolupráca s predajnými oddeleniami.

Benefity a ďalšie výhody:

* Samostatnosť a dôslednosť * Silnú orientáciu na zákazníka * Čiastočný prehľad o práci pri administatívnom príjme tovaru * Skúsenosti v obchode - výhodou, nie podmienkou * Trestnú bezúhonnosť * Flexibilita – práca na tri zmeny(ranná a nočná) * Práca s PC, základy (Windows, Office)

Informácie pre uchádzača:

*Kultúru a stabilitu nadnárodnej spoločnosti *Kompletné vstupné zaškolenie *Pracovný pomer na dobu neurčitú *Sociálny program *Možnosť profesijného i osobného rastu *Rozširovanie svojich znalostí formou rôznych školení a tréningov *Stravovanie vo firemnej reštaurácii *5 dní voľna nad rámec zákon *Nákupné poukážky a zvýhodnené nákupy v METRO *Mzda najneskôr do 10.dňa v nasl. mesiaci *Výborná dostupnosť MHD

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity