Konkurz - VIKING RIVER CRUISES - americká klientela

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Práca na výletných lodiach, ktoré sa plavia po Dunaji a Rýne.
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    1500 EUR
    Preplacane cestovne naklady/letenka k nalodeniu a po dokonceni kontraktu, ubytovanie a strava zabezpecena na lodi a taktiez zaujimave sprepitne, ktore sa pohybuje okolo 700,- EUR na mesiac na osobu.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    od 30.6.2016 do 31.10.2016

Informácie o pracovnom mieste

Nasa spolocnost ponuka ucast na konkurze pre jednu z najlepsil lodnych spolocnosti na svetovom trhu, ktorou je lodna spol. VIKING RIVER CRUISES. Ide o lodnu spolocnost, ktora kazdym rokom rastie a kazdym rokom jej pribudaju stale nove lode a tak rozsiruju svoju flotilu.

Konkurz sa bude konat 08.juna 2016 a zastupcovia lodnej spolocnosti priletia zo Svajciarska do Bratislavy aby sa stretli so zaujemcami o pracu na lodi a ponukli im pracu na sezonu 2016.

Benefity a ďalšie výhody:

Lodna spolocnosti VIKING ponuka svojim klientom vyhodne pracovne zmluvy a to Svajciarkse, alebo Francuzske kde odvody do poistovni su odvadzane vo Svajciarsku alebo vo Francuzsku.

Informácie pre uchádzača:

U spolocnosti mate moznost rozvijat svoje kvality a zaroven zvysovat odbornost v hotelovych sluzbach. Vela Slovakov, ktori kedysi zacali na najnizsich prieckach v tomto momente uz pracuju na manazerskych poziciach. Praca na lodi sa stala pre nich nie len splnenym snom, ale taktiez zivotnym stylom v ktorom chcu pokracovat aj nadalej.

Praca na lodi je vhodna nielen pre uchadzacom o kratkodoby zaujem ale predovsetkym o zaujemcov, ktori chcu na lodiach nieco dosiahnut a zotrvat so spolocnostou niekolko rokov.

Obsadzuju sa pozicie ako Chef de Rang / Casnik, Sous Chef, Chef de Partie, Commi de Cuisine, Utility / Kuchar, Cabin stewardess / Chyzna.

Všeobecne požadované znalosti:

Vyzaduje sa aktivna znalost Anglickeho jazyka a prax v oblasti gastronomie a hotelovych sluzieb najlepsie za posledne 2-3 roky v 4* hoteloch.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk