DOKLADAČ TOVARU na oddelení kolonial 5/2016

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Pre našu prevádzku v Košiciach hľadáme nového kolegu na pozíciu - DOKLADAČ TOVARU - Asistent predaja na oddelení suché potraviny - koloniál. Náplň práce - samostatne a iniciatívne dopĺňanie tovaru v zmysle starostlivosti o dostupnosť tovaru, samozrejmosťou je proaktívny predaj a starostlivosť o zákazníkov. Odovzdávanie relevantných informácií nadriadenému o zákazníckych potrebách, udržovanie predajnej plochy v čistote. Zabezpečovanie správnosti označenia tovaru. Kontrola kvality dodaného sortimentu, sledovanosť skladových zásob a exspirácií. Podieľanie sa na inventúrach, na príjme tovaru a na jeho uskladnení. Dodržiavanie interných pravidiel a procedúr. V rámci adaptačného programu Vás pripravíme na všetky budúce úlohy. Poskytneme Vám dôkladné zapracovanie, pri ktorom Vás individuálne povedie skúsený kolega. U nás máte priestor rásť!

Benefity a ďalšie výhody:

Vysoká orientácia na zákazníka Ochota učiť sa Samostatnosť Zodpovedný prístup k práci Tímový duch Flexibilita – práca na tri zmeny Práca s PC (Windows, Office)

Informácie pre uchádzača:

Kultúru a stabilitu nadnárodnej spoločnosti, Kompletné vstupné zaškolenie, Pracovný pomer na dobu neurčitú, Sociálny program, Možnosť profesijného i osobného rastu Rozširovanie svojich znalostí formou rôznych školení a tréningov Stravovanie vo firemnej reštaurácii 5 dní voľna nad rámec zákona Nákupné poukážky a zvýhodnené nákupy v METRO Mzda najneskôr do 10.dňa v nasl.mesiaci Možnosť privyrobiť si formou brigád a ďalších motivačných aktivít

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity