Manažér autobazáru a požičovne áut

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Čadca, A. Hlinku
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    750 - 2000 EUR
    Fixný mesačný plat za manažovanie autobazáru, plus provízie z predaja vozidiel , plus mesačné prémie, plus koncoročná odmena.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    od 16.5.2016

Informácie o pracovnom mieste

Manažovanie autobazáru a požičovne áut
- zodpovednosť za celú prevádzku autobazáru a autopožičovne
- tvorenie a riadenie nového tímu
- kontrola plnenia plánu
- schvaľovanie nákupu vozidiel na sklad
- organizovanie porád, vedenie štatistík, denné zasielanie reportov
- spolupráca na marketingových akciách, práca s databázou zákazníkov
- predaj jazdených vozidiel a aktívne vyhľadávanie nových zákazníkov
- administratíva spojená s predajom vozidla
- absolvovanie predvádzacích jázd so zákazníkmi
- predvádzanie vozidiel v priestoroch autobazáru
- plnenie ďalších úloh stanovených vedením spoločnosti

Informácie pre uchádzača:

Na pozíciu Manažéra autobazáru a požičovne áut potrebujeme aktívneho spolupracovníka do tímu so záujmom o uvedenú prácu. S odbornými znalosťami v danom odbore a s dobrými organizačnými, komunikačnými a koordinačnými schopnosťami, s príjemným a profesionálnym vystupovaním. Zodpovedného, schopného a samostatne rozhodujúceho.

Ak ste súťaživý typ, rád vyhrávate, dokážete napĺňať ciele, samostatne a aktívne pracovať v súlade s plánom a smernicami organizácie, viete akceptovať a podporovať nadriadeného, viete sa správne a samostatne rozhodovať a dávate nápady na zvyšovanie predaja, ste u nás vítaný.

AUTOPROFIT Čadca sa aktuálne môže pochváliť komplexne novo vybudovaným moderným predajno-servisným strediskom, neustálou expanziou a poskytovaním špičkových služieb pre svojich zákazníkov. Táto pozícia si preto vyžaduje výraznú osobnosť, ktorá má ochotu neustále sa vzdelávať a schopnosť prekonať aj prekážky a prípadné odmietnutia, ktoré práca manažmentu prináša. Požadovaná je prax v oblasti riadenia obchodného tímu minimálne 3 roky.
Ak ste už vo svojej doterajšej pracovnej činnosti dosiahli veľmi dobré a hlavne preukázateľné výsledky, alebo máte skúsenosti v oblasti predaja vozidiel, PRIHLÁSTE SA!

Informácie o výberovom konaní: Ak ste zistili, že táto práca je vhodná práve pre Vás, neváhajte sa prihlásiť, máme pre Vás pripravené voľné miesto a tešíme sa na spoluprácu.
Žiadosť o prijatie do zamestnania, životopis a profilovú fotografiu zašlite na email: email najneskôr do 08.05.2016. Termín oznámenia o postupe do výberového konania je 10.05.2016. Na výberové konanie budú pozvaní len vybraní uchádzači. Výberové konanie sa bude konať v sídle spoločnosti.

Všeobecne požadované znalosti:

Osobnostné predpoklady a zručnosti: zodpovednosť, vysoké pracovné nasadenie, schopnosť komunikovať s rôznymi typmi zákazníkov, ochota neustále sa vzdelávať, lojálnosť, flexibilita, rýchlosť, precíznosť a praktickosť pri vybavovaní dokumentov.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Vodičský preukaz:
    B