Asistent prípravy tovaru na rozvoz / Picker

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Pre našu prevádzku v Nitre hľadáme nových kolegov na pozíciu Asistent prípravy tovaru na rozvoz. Náplň práce - kompletizácia objednávok od zákazníkov, vychystávanie tovaru a príprava paliet na rozvoz. Odovzdávanie relevantných informácií nadriadenému o zákazníckych potrebách, udržovanie predajnej plochy a skladových priestorov v čistote. Práca s manipulačnou technikou VZV a ručným skenerom. Dodržiavanie interných pravidiel a procedúr. V rámci adaptačného programu Vás pripravíme na všetky budúce úlohy, preto nie je potrebná predchádzajúca prax. Poskytneme Vám dôkladné zapracovanie, pri ktorom Vás individuálne povedie skúsený kolega. U nás máte priestor!

Benefity a ďalšie výhody:

* Vysokú orientáciu na zákazníka * Ochotu učiť sa * Samostatnosť * Zodpovedný prístup k práci * Tímového ducha * Flexibilitu - práca na 3 zmeny * Prácu s PC (Windows, Office)

Informácie pre uchádzača:

* Kultúru a stabilitu nadnárodnej spoločnosti * Kompletné vstupné zaškolenie * Sociálny program * Možnosť profesijného i osobného rastu * Rozširovanie svojich znalostí formou rôznych školení a tréningov * Stravovanie vo firemnej reštaurácii * 5 dní voľna nad rámec zákona * Nákupné poukážky a zvýhodnené nákupy v METRO * Mzda najneskôr do 10. dňa nasledujúceho mesiaca * Možnosť privyrobiť si formou brigád a ďalších motivačných aktivít

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity