Účtovník/čka záväzkov s francúzštinou

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Pre nášho klienta hľadáme do tímu novú posilu, ktorá by zastrešila najmä tieto činnosti:
- Preverenie a zaúčtovanie bankových výpisov, platieb a vydaných faktúr (najmä zo Švajčiarska a krajín EMEA regiónu)
- Kontrola a odsúhlasenie stavov bankových účtov
- Spracovanie upomienok od dodávateľov
- Úzka spolupráca so senior účtovníkom a zabezpečenia súladu účtovaných dát s interným kontrolným systémom

Našim klientom je novovzniknutá bratislavská pobočka medzinárodnej firmy. Ide o rýchlo sa rozrastajúci tím profesionálov, ktorí poskytujú služby na medzinárodnej úrovni, a to najmä v oblasti účtovníctva, manažmentu zmlúv a dátových analýz.

Benefity a ďalšie výhody:

Ponúkame príjemné pracovné prostredie v Bratislavskom Ružinove a dynamický priateľský kolektív. Okrem toho možnosť profesijne aj osobnostne rásť a flexibilný pracovný čas. Ako bonus nadštandardný príspevok na stravu zo strany zamestnávateľa. Využitie cudzieho jazyka na dennej báze je samozrejmosťou.

Informácie pre uchádzača:

Ak Vás ponuka zaujala, prosíme Vás o zaslanie Vášho štruktúrovaného životopisu v slovenskom a francúzskom jazyku na adresu email Vzhľadom na veľké množstvo uchádzačov, budeme kontaktovať len vybraných kandidátov. V prípade, že máte záujem byť vedený v databáze uchádzačov o zamestnanie našej spoločnosti, uveďte prosím vo svojej žiadosti aj súhlas s archiváciou Vašich osobných údajov podľa z. č. 84/2014 v nasledovnom znení: "V súlade so zákonom 84/2014 Z.z. súhlasím, aby moje osobné údaje obsiahnuté v poskytnutých úradných dokladoch a priložených listinách boli kopírované, skenované alebo ináč zaznamenané v informačnom systéme vedenom v našej spoločnosťou, za účelom a v rozsahu potrebnom k spracúvaniu údajov prevádzkovateľom. Prehlasujem, že mnou poskytnuté osobné údaje sú pravdivé."

Všeobecne požadované znalosti:

Nová posila tímu by mala byť samostatná a flexibilná osobnosť s dobrou orientáciou na detail. Zíde sa mu/ jej tiež proklientský prístup a dobré komunikačné zručnosti. Nakoľko máme najmä zahraničných klientov je dôležitá skúsenosť s účtovaním v cudzej mene a samozrejme schopnosť komunikovať vo francúzskom jazyku. Znalosť Excelu a nástrojov balíka Office sú podmienkou, skúsenosti s prácou v SAP sú veľkou výhodou.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Francúzsky jazyk