Šéfkuchár

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Hľadáme skúseného a zodpovedného kuchára, ktorý dokáže pracovať najmä s mäsom (kuchynská úprava) a vie rýchlo a dôkladne pracovať na grile.

Okrem toho vyžadujeme aby vedel pracovať s kolektívom a správne rozdeľoval pracovné úlohy ostatným kolegom, staral sa o správne skladovanie a objednávanie tovaru, udržiaval čistotu na pracovisku a plynulý chod prevádzky.

Benefity a ďalšie výhody:

Práca v populárnej reštaurácii s ambíciou neustále napredovať. Práca v príjemnom prostredí a v priateľskom kolektíve. Možnosť karierneho a profesionálneho rastu.
Zaujímavé finančné ohodnotenie, zamestnanecká zľava a rôzne mimopracovné aktivity.

Informácie pre uchádzača:

Každý uchádzač je povinný zúčastniť sa osobného pohovoru. V prípade záujmu nám zašlite Váš životopis a my Vás budeme kontaktovať aby sme sa dohodli na konkrétnom termíne pohovoru.

Všeobecne požadované znalosti:

Od vybraného kandidáta na túto pozíciu očakávame, že bude profesionálne a zodpovedne pristupovať k svojej práci, že dokáže prijať filozofiu našej spoločnosti a bude schopný dodržiavať stanovené postupy.

Spoluprácu si nevieme predstaviť bez ochoty tvrdo pracovať. Dôležitá je tiež bezproblémová spolupráca s kolegami v kuchyni aj mimo nej. Veľmi si ceníme dochvíľnosť a úprimnú komunikáciu.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou