Gazdinka do malého penzionu

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Gazdinka u nás komunikuje z hosťami, upratuje, pripravuje a podáva raňajky a nenáročné večere. Stará sa o usporiadanosť a čistotu penzionu. Pracovnú dobu upresníme po Vašom zoznámení sa s prostredím penziónu.

Benefity a ďalšie výhody:

-Vieme poskytnúť auto, bývanie a hlavne KNOW HOW a marketingovo, systémovo ako aj hospodársko-techn. zabehnutú prevádzku na lukratívnom turistickom mieste.
-Možnosť karierného postupu.
-Samostatnosť a zodpovednosť vedúca k spokojným hosťom (kedy bude určite spokojný aj majiteľ) Vás bude predurčovať k ďalšej spolupráci, s podstatne vyšším platom a spolupráca bude možná aj na partnerskej úrovni ako rovnocenný spoločník, prenájomca.

Informácie pre uchádzača:

V prípade záujmu nám pošlite jednoduchý životopis, poprípade sa ozvite telefonicky a dohodnite si stretnutie v penzióne, kde sa všetko dozviete.
Mimochodom je nutné sa najskôr zoznámiť s prevádzkou penziónu, aby ste sa dostali do obrazu.preto sa vo vlastnom záujme ozvite čo najskôr. Prevádzkovať začíname až po Vianociach. ( Od 27.12 máme ubytovaných hostí)

Všeobecne požadované znalosti:

Uvítam príjemnú, pracovitú a šikovnú osobu ! ... a keď máte aj radosť z práce t.j. bonus, ktorý bude určite ocenený aj finančne.( Ja Viem to sa dnes veľmi ťažko hľadá...ale, ako sa hovorí - človek nikdy nevie)
Samozrejme uvítam skúsenosti v hotelierstve, gastronómii a v modernom hoteli sú aj počítačove znalosti vítané, .

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno
  • Vodičský preukaz:
    B