PRACOVNÍK/ČKA NA ODDELENÍ MÄSA - BANSKÁ BYSTRICA, NÁSTUP IHNEĎ

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Baví Vás príprava a spracovanie mäsa a mäsových výrobkov? Viete mäso naporcovať? Ste komunikatívny, zodpovedný a dôsledný? Pridajte sa do nášho tímu!

Náplň práce:
- delenie a porciovanie mäsa
- úprava a starostlivosť o vzhľad vitrín, dopĺňanie tovaru
- výroba špecialít a polotovarov
- príjem tovaru
- práca so zákazníkom – odborné poradenstvo
- preberanie a odborný dohľad pri príjme tovaru

Pracovná pozícia je vhodná aj pre vyučených kuchárov/kuchárky prípadne šikovného uchádzača s kladným vzťahom k mäsu a mäsovým výrobkom.

Benefity a ďalšie výhody:

- stabilný a spoľahlivý zamestnávateľ
- práca v nadnárodnej spoločnosti, flexibilita v rámci celého Slovenska vďaka širokej predajnej sieti
- príplatky za odpracované sviatky, nedele nad rámec zákona
- systém zamestnaneckých výhod a poskytované zľavy u obchodných partnerov
- dlhodobá pracovná perspektíva
- zaškolenie a ďalšie vzdelávanie
- možnosť kariérneho rastu

Informácie pre uchádzača:

Stručná charakteristika spoločnosti
BILLA Slovensko, člen skupiny REWE, je jedným zo supermarketových lídrov v potravinárskom obchode na Slovensku. Pod značku REWE prešiel koncern BILLA v roku 1996 a v tej dobe sa stal s 11 000 predajňami, 200 000 zamestnancami a 350 000 miliardami šilingov obratu ročne najväčším podnikateľským subjektom v Európe. Aktivity firmy BILLA s.r.o. V Slovenskej republike začali 25. 11. 1993 otvorením prvej filiálky v Trnave. V súčasnosti predáva BILLA v Slovenskej republike potravinársky a rýchloobrátkový tovar vo viac ako 125 supermarketoch a zamestnáva takmer 4000 pracovníkov. V roku 2005 obsadila v TOP 50 tretie miesto v potravinárskom maloobchode na Slovensku. Za úspechy dosiahnuté v sieti potravinárskych supermarketov udelila medzinárodná porota v Prahe 1. februára 2005 sieti BILLA s.r.o. Slovensko významné ocenenie Zlatý dukát 2005. Dobrá poloha predajní v mestách, sortimentná pestrosť i kvalita tovaru, firemne kultivovaná komunikácia so zákazníkom – to sú popri zamestnancoch základy, prečo sa obchodu BILLA na Slovensku darí stále viac.
Hlavná oblasť pôsobenia spoločnosti
Predaj tovaru konečnému spotrebiteľovi (napr. supermarkety, maloobchod)
Informácie o výberovom konaní
V prípade Vášho záujmu o uvedenú pracovnú pozíciu, reagujte priamo cez www.profesia.sk - ODOSLAŤ SPOLOČNOSTI ŽIVOTOPIS alebo nám zašlite svoj Životopis spolu so Súhlasom na spracovanie osobných údajov poštou na Bajkalská 19/A, Bratislava 821 02. Pre naše lepšie spracovanie nezabudnite uviesť pozíciu a mesto, kde máte záujem pracovať.

Ďakujeme všetkým uchádzačom za to, že ste si vybrali spoločnosť BILLA ako miesto, ktoré chcete spojiť s Vašou budúcou pracovnou kariérou.
Informácie, ktoré ste nám poskytli starostlivo posúdime a v prípade, že splníte naše požiadavky na obsadzovanú pracovnú pozíciu, pozve Vás pracovník oddelenia ľudských zdrojov alebo príslušný manažér na osobný pohovor.

Radi by sme Vás informovali, že pre veľké množstvo žiadostí sme schopní odpovedať iba tým uchádzačom o prácu, ktorých sme sa rozhodli pozvať na osobný pohovor.
Ak Vás nebudeme kontaktovať do 30 dní od zaslania životopisu s pozvánkou na osobný pohovor, rozhodli sme sa vo výberovom konaní uprednostniť iných kandidátov, ktorých skúsenosti a znalosti lepšie zodpovedajú požiadavkám obsadzovanej pracovnej pozície.

Všeobecne požadované znalosti:

- prax s porcovaním a rozrábkou mäsa veľkou výhodou
- vyučený v odbore veľkou výhodou
- prax v maloobchodnom predaji výhodou
- preukaz zdravotnej spôsobilosti
- bezúhonnosť
- flexibilita
- schopnosť zvládať stres
- aktívny prístup k práci

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno