Kuchár/ka - príprava obedového menu

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Kuchár- samostatný - príprava jedál teplej a studenej kuchyne podľa stanoveného jedálneho lístka pre samoobslužnú reštauráciu, opracovanie surovín potrebných k príprave jedál, zodpovednosť za kvalitu a kvantitu jedál, dodržiavanie hygienických noriem a čistoty na pracovisku. Dodržiavanie zásad HACCP.

Benefity a ďalšie výhody:

Výhodné platové podmienky. Zabezpečenie stravovania v zariadení, práca v malom kolektíve. Pracovná doba do 14:30 hod. Pracovná doba od pondelka do piatka (sviatky a víkendy voľno).

Informácie pre uchádzača:

asap

Všeobecne požadované znalosti:

Skúsenosť s väčším objemom výdaju jedál, zodpovednosť a spoľahlivosť, schopnosť pracovať pod tlakom, vyučenie v odbore a prax v odbore minimálne
4 roky, platný zdravotný preukaz, dobrý zdravotný stav.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity