Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    500 - 3000 EUR
    Keďže hľadám výnimočnosť, (...niekedy som si myslel, že to je normálnosť) aj ja ju ponúkam: Po našom stretnutí s obojstranným záujmom, Vám ponúknem niekoľko- dňovú tzv. zoznamovaciu spoluprácu, (...samozrejme, patrične ohodnotenú!) kde sa obaja uistíme o vhodnosti charakterovo-vôľových vlastností a perspektíve našej spolupráce.Ktorá môže byť formou zamestnaneckou, partnerskou, alebo vo výnimočnom prípade, keď ma dostatočne presvedčíte aj formou prenájmu.Po tomto výbere, ak sa dohodneme, a vyberiem si Vás, podpíšeme zmluvu o spolupráci, dostanete nenávratný preddavok 1 000 euro (na povzbudenie do tvrdej práce)
    Zobraziť viac
  • Termín nástupu do práce:
    od 1.11.2015 do 1.4.2025

Informácie o pracovnom mieste

Hľadám "gazdinku" do štýlového penziónu v lukratívnej oblasti v Tatrách,(25 postelí ), kde sa podávajú raňajky a jednoduché večere a penzión je v prevádzke v zime a v lete - nonstop.Po mojich skúsenostiach s 5-ročnou prevádzkou, a ak chceme byť aj bezkonkurenčný a úspešný, musí táto osoba spľňať určité kritéria.
Keďže dnes je kapacita ubytovacích zariadení predimenzovaná, konkurencia veľmi veľká a naopak v protiklade (socializmus sa asi vracia...) - SLUŽBY a tzv.HOSPITALITY u nás na Slovensku (česť výnimkám) sú na katastrofálnej úrovni, úspech každej prevádzky je zaručený len pri určitej filozofii vedenia týchto hotelových zariadení. Kde je zamestnanec kľúčovou postavou.(pri pohovore sa možno dozviete viac). A myslím si, ...NIE, ten Hotel, penzion, čo má luxusné priestory a nízke ceny je najobsadzovanejší, ako si to myslia hostia ale bohužial aj niektorý prevádzkovatelia. ale, .................. toto sa dozviete možno tiež na pohovore!

Benefity a ďalšie výhody:

Výhody vyplývajúce z tejto práce sú hlavne voľnosť a samostatnosť (...samozrejme pri 100% dodržiavaní štandartných povinností, vyplývajúce s požiadaviek HOSTÍ ). Z materialnych výhod Viem poskytnúť auto, bývanie a hlavne KNOW HOW - perfektne marketing-ovo, systémovo ako aj hospodársko-techn. zabehnutú prevádzku na lukratívnom turistickom mieste...

Informácie pre uchádzača:

V prvom rade musíme nájsť tú správnu zostavu osôb, ktorá sa bude o tento útulný penzión starať a viesť ho.A po 30-ročných skúsenostiach v gastronomických a ubytovacích zariadeniach si dovoľujem osloviť inteligentnú a popritom jednoduchú a pracovitú výnimočnú ženu, alebo muža, alebo pár, (aj s L/G komunity) – ktorý si VIE zorganizovať svoj team (toto je svojim spôsobom tiež taká FARMA do ktorej treba nájsť tie pravé, navzájom sa dopľňajúce osôby, kde je nutné robiť niekedy nonstop a všetko ). Alebo mladých adeptov po vyučení poprípade ešte študentov s neskutočným vzťahom a citom k tomuto povolaniu – ktorých by som tzv."doškolil" a pripravil na toto povolanie. (Lebo škola na multifunkčnosť tejto funkcie v menších penziónov a hotelov chýba a po mojích skúsenostiach a aj rozhovoroch s učiteľmi rôznych hotelových škôl, či tam takí vôbec existujú, musím konštatovať - skoro ani nie !) A odrádzam aj všelijakých tzv. hľadačov práce (čiže teplého miestečka bez úsilia) – neposielajte mi Vaše úžasne zoštylizované životopisy, nemám záujem ich ani čítať.Budem reagovať len na ponuky, o ktorých som presvedčený, že pochopili tento atypický inzerát na prácu.a

Všeobecne požadované znalosti:

Pracovitosť, šikovnosť, húževnatosť a inteligenciu - a s týmito vlastnosťami "keď niečo neovládate" sa veľmi rýchlo dostanete do obrazu ako na to. ...a Ja Vám rád pomôžem vzácnou radou.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno
  • Vodičský preukaz:
    B

Iné znalosti:

Internet (e-mail, www), Microsoft Excel, Microsoft Outlook, Microsoft Word