Inžinier automatizácie, oživovanie automatizovaných liniek

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Oživovanie vysoko automatizovaných výrobných liniek a ich uvádzanie do prevádzky (Slovensko, Nové Mesto n. Váhom). Občasné služobné cesty ku konečnému zákazníkovi (Europa, Azia, Amerika). Úzka spolupráca s oddelením vývoja PLC softvéru a s oddelením mechanického dizajnu pri optimalizácii chodu zariadení. Správne nastavenie mechanických a pneumatických systémov pre dosiahnutie požadovaných rýchlostí. Učenie trajektórií robotov. Konfigurácia a optimalizácia parametrov procesov (napr. naprašovania, ultrazvukových procesov a iných). Kalibrácia, konfigurácia a optimalizácia parametrov laserov pre presné laserové procesy (zváranie, rezanie, vŕtanie, ablácia). Cestovanie do zahraničia: cca. 10% času.

Benefity a ďalšie výhody:

Ponúkame možnosť oboznámiť sa s najnovšími trendami a špičkovými technológiami v priemysle úzko napojenými na automatizáciu, výrobu obnoviteľných zdrojov energie ako fotovoltaických článkov a Li-Ion baterií. Perspektívne zamestnanie v mladom, dynamickom kolektíve, motivujúce a nadštandardné finančné ohodnotenie, možnosť cestovania, platené ubytovanie v NM n. V, diety aj v NM n. V, platené kurzy PLC programovania.

Informácie pre uchádzača:

Spoločnosť ponúkajúca inžinierske služby pri vývoji jednoúčelových priemyselných zariadení v oblasti pokročilej automatizácie výroby a ich následným uvádzaním do prevádzky. Máme dlhoročné skúsenosti v oblasti robotiky, riadiacich systémov PLC, laserových technológií, ultrazvukového zvárania, naprašovania a pod. Rozširujeme náš tím aj o nových kolegov v PLC programovaní a v uvádzaní automatizovaných systémov do prevádzky.

Všeobecne požadované znalosti:

VŠ Elektrotechnická príp. Strojnícka. Skúsenosti z oblasti automatizácie, mechatroniky, senzoriky alebo obdobného odvetvia výhodou. Základy programovania PLC. Schopnosť orientácie v elektrotechnickej dokumentácii, praktické skúsenosti v oblasti elektrotechniky. Odborná spôsobilosť v elektrotechnike min §21. Zodpovedný prístup k práci, samostatnosť, odolnosť voči stresu, vysoká flexibilita, ochota cestovať.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vyššie odborné vzdelanie
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)
  • Vodičský preukaz:
    B

Iné znalosti:

C#, Používateľ MS Windows