Regionálny partner

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Vytvorenie a riadenie teamu obchodných bartrových poradcov v regióne a tiež menežovanie bartrových obchodov v regióne. Organizovanie a koordinácia väčších projektov (investície, modernizácie)

Benefity a ďalšie výhody:

Práca v najsilnejšej bartrovej spoločnosti na Slovensku, jedinej svojho druhu, možnosť profesionálneho aj osobnostného rastu, dobré finančné ohodnotenie, dlhodobá spolupráca. Prevádzkovateľ bartrového systému poskytuje know-how v oblasti bartrového obchodovania ako aj 18 ročné skúsenosti v tejto oblasti. Regionálny partner sa môže účastniť v rozbehnutých a rozpracovaných projektoch, môže využívať databázu aktívnych klientov ako aj databázu reálnych zaujímavých zákaziek - pre firmy.

Informácie pre uchádzača:

Spolupráca s bartrovým systémom Superbarter je vhodná pre záujemcov, ktorí hľadajú niečo nové ale pritom overené, funkčné a efektívne. A práve to je - moderná, profesionálna bartrová kompenzácia medzi firmami, prevádzkujeme funkčný systém, kde máme vlastné bartrové platobné prostriedky. Bližšie informácie ohľadom rozbehnutia bartrového obchodovania v regióne poskytneme záujemcom na osobnom pohovore. Záujemcovia o regionálne zastúpenie môžu zaslať svoj profesný životopis na email

Všeobecne požadované znalosti:

Úlohou regionálneho partnera je zostaviť a potom viesť a riadiť team bartrových poradcov vo svojom regióne, t.j. by mal mať regionálny partner okrem veľmi dobrej orientácie v podnikaní a obchode aj schopnosti vytvoriť, riadiť a motivovať team spolupracovníkov .

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Vodičský preukaz:
    B

Iné znalosti:

Fakturácia, Hospodárska korešpondencia, Internet (e-mail, www), Microsoft Excel, Microsoft Outlook, Microsoft Word, Používateľ MS Windows