Asistent Manažera

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Je priamo riadený managerom haly alebo strediska, vykonáva činnosti priamo spojené s dennou alebo nočnou prevádzkou, v neprítomnosti managera preberá priamu zodpovednosť za prevádzku, diane a procesy prebiehajúce počas prípravy a následného výdaja stravy, predaj doplnkového sortimentu.
Vykonáva:
a. Úlohy spojené s vedením prevádzky
b. Úlohy zadané vedením
c. Koordinuje denné dianie na prevádzke
d. Koordinuje prípravu prevádzky, výdaj a predaj, ukončenie dennej nočnej prevádzky
e. Koordinuje denné prípravy zamestnancov, príchody do práce, pripravenosť na prevádzku, čistotu ich oblečenia.
f. Vykonáva kontrolingovú činnosť –
i. Kontrola čistoty prevádzky
ii. Kontrola nosenia predpísaného pracovného oblečenia
iii. Kontrola dodržiavanie predpisov hygieny, požiarnych predpisov, bezpečnostných predpisov
iv. Kontroluje množstvo, váhu a teplotu vydávaných porcií
v. Kontroluje dostupnosť všetkých predpísaných jedál
vi. Kontroluje dodržiavanie technologických postupov pri príprave jedál
vii. Kontroluje denné likvidácie jedál, v dennej a nočnej smene
viii. Kontroluje záručné doby uskladnených tovarov
ix. Kontroluje skladovanie potravín v skladových priestoroch, čistotu skladový priestorov, usporiadanie tovaru v skladoch
x. Kontroluje čistotu výrobných stredísk, kuchyne, prípravovne na ostatné produkty.
g. Zodpovedá za –
i. Celkovú prevádzku haly, spokojnosť klientov s vydávanou stravou, kompletnosť vybavenia maloobchodnej časti haly, pečivárskych výrobkov a nápojovej časti
ii. Zodpovedá za kvalitu množstvo a teplotu pripravovaných jedál
iii. Zodpovedá za dodržiavanie HACCP v úplnom znení s ohľadom na štruktúru prevádzky
iv. Zodpovedá za administratívnu časť plnenia úloh, včasné odovzdanie podkladov na spracovanie účtovných kníh
v. Zodpovedá za informovanosť svojho tímu o rozhodnutiach vedenia, o inováciách, zmenách a nariadeniach
vi. Zodpovedá za komunikáciu so zákazníkom, za prítomnosť zodpovednej osoby na prevádzke, v prípade potreby riešenia sťažnosti, alebo pripomienky klienta.
vii. Zodpovedá za hodnoty zvereného majetku, strojného, technologického a materiálového vybavenia strediska
viii. Zodpovedá za vykonanie nápravných opatrení, pri nedodržiavaní pokynov
h. Organizuje –
i. Rozdeľovanie služieb dennej a nočnej prevádzky, harmonogramy služieb
ii. Obsadenie všetkých pracovných pozícií na zverenom úseku
iii. Objednávanie materiálu na výrobu a prevádzku
iv. Denne odovzdáva zadané úlohy evidencie
v. Denné normovanie surovín, komunikáciu s výrobou, komunikáciu s odbytom
vi. Organizuje dodržiavanie krokov čistenia prevádzky, výrobných aj odbytových častí
vii. Organizuje náhrady za zamestnancov, ktorí nemohli nastúpiť do práce
viii. Organizuje logistické kroky vývozu a dovozu, stravy, materiálu a doplnkového sortimentu.
ix. Zodpovedá za komunikáciu s vodičmi

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou