Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Manager haly je priamo zodpovedný riaditeľovi stravovacích služieb, vykonáva:
a. Úlohy spojené s vedením prevádzky
b. Úlohy zadané vedením
c. Koordinuje denné dianie na prevádzke
d. Koordinuje prípravu prevádzky, výdaj a predaj, ukončenie dennej prevádzky
e. Koordinuje denné prípravy zamestnancov, príchody do práce, pripravenosť na prevádzku, čistotu ich oblečenia.
f. Vykonáva kontrollingovú činnosť –
i. Kontrola čistoty prevádzky
ii. Kontrola nosenia predpísaného pracovného oblečenia
iii. Kontrola dodržiavanie predpisov hygieny, požiarnych predpisov, bezpečnostných predpisov
iv. Kontroluje množstvo, váhu a teplotu vydávaných porcií
v. Kontroluje dostupnosť všetkých predpísaných jedál
vi. Kontroluje dodržiavanie technologických postupov pri príprave jedál
vii. Kontroluje denné likvidácie jedál
viii. Kontroluje záručné doby uskladnených tovarov
ix. Kontroluje skladovanie potravín v skladových priestoroch, čistotu skladový priestorov, usporiadanie tovaru v skladoch
x. Kontroluje čistotu výrobných stredísk, kuchyne, prípravovne na ostatné produkty.
g. Zodpovedá za –
i. Celkovú prevádzku haly, spokojnosť klientov s vydávanou stravou, kompletnosť vybavenia maloobchodnej časti haly, pečivárskych výrobkov a nápojovej časti
ii. Zodpovedá za kvalitu množstvo a teplotu pripravovaných jedál
iii. Zodpovedá za dodržiavanie HACCP v úplnom znení s ohľadom na štruktúru prevádzky
iv. Zodpovedá za ekonomický výsledok prevádzky, plnenie stanovených plánov, plnenie stanovených úspor, zodpovedá za efektivitu prevádzky.
v. Zodpovedá za administratívnu časť plnenia úloh, včasné odovzdanie podkladov na spracovanie účtovných kníh
vi. Zodpovedá za informovanosť svojho tímu o rozhodnutiach vedenia, o inováciách, zmenách a nariadeniach
vii. Zodpovedá za komunikáciu so zákazníkom, za prítomnosť zodpovednej osoby na prevádzke, v prípade potreby riešenia sťažnosti, alebo pripomienky klienta.
viii. Pri výrobe zodpovedá za náklady na výrobu jedál
ix. Zodpovedá za hodnoty zvereného majetku, strojného, technologického a materiálového vybavenia strediska
x. Zodpovedá za vykonanie nápravných opatrení, pri nedodržiavaní pokynov
h. Organizuje –
i. Rozdeľovanie služieb dennej a nočnej prevádzky, harmonogramy služieb
ii. Obsadenie všetkých pracovných pozícií na zverenom úseku
iii. Objednávanie materiálu na výrobu a prevádzku
iv. Denne odovzdáva zadané úlohy evidencie
v. Denné normovanie surovín, komunikáciu s výrobou, komunikáciu s odbytom
vi. Organizuje dodržiavanie krokov čistenia prevádzky, výrobných aj odbytových častí
vii. Organizuje náhrady za zamestnancov, ktorí nemohli nastúpiť do práce
viii. Organizuje logistické kroky vývozu a dovozu, stravy, materiálu a doplnkového sortimentu.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou