Aliančný - marketingový špecialista

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Do nášho tímu na centrále spoločnosti v Ivanke pri Dunaji obsadzujeme novovzniknutú pozíciu Aliančný - marketingový špecialista.

Benefity a ďalšie výhody:

Tvojou úlohou v backoffice bude príprava letákov pre Alianciu Môj obchod a Trader Club – kooperácia s agentúrou, výber artiklov, jednanie s nákupcami o letákových akciách, distribučné zoznamy, jednanie s tlačiarňami a distribútormi a následné vyhodnocovanie akcií. Zahŕňa to aj prípravu zmlúv s dodávateľmi, aukcie, realizáciu letákových aktivít, spotrebiteľských súťaži a podporu predaja v aliancii. Budeš zodpovedný za nákup a distribúciu reklamných POS materiálov, prípravu a doplňovanie tímového budgetu, spracovávanie došlých faktúr (práca v SAP), ich evidencia a kontrola. Samozrejmosťou bude príprava a participácia na spotrebiteľských súťažiach. Očakávame, že si so sebou prinesieš orientáciu v konkurenčných aktivitách, prehľad o sortimente a cenách na maloobchodnom trhu. Budeš progresívne rozvíjať svoje kompetencie a počítame s tým, že je pre teba samozrejmosťou dotiahnuť všetky aktivity do úplného konca. Presvedč nás, že dokážeš za sebou zanechať výsledky tak aby bolo všetko v súlade s internými smernicami a legislatívou.

Informácie pre uchádzača:

Hľadáme zodpovedného kandidáta, ktorý sa stane súčasťou nášho marketingového tímu, s kľúčovým zameraním na marketing / resp. trademarketing pre maloobchod. Veríme že budeš vedieť čo očakáva náš zákazník, že jeho potreby ti nebudú ľahostajné a dokážeš rozvíjať naštartované obchodné partnerstvo.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou