custom-banner

MANAŽÉR LOGISTIKY (Ref. č.: 3-30-19422/ZO)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Otvára sa Vám skvelá príležitosť získať zaujímavú prácu v dynamickom a profesionálnom prostredí úspešnej nadnárodnej spoločnosti. Momentálne hľadáme pre nášho klienta vhodného kandidáta na pozíciu MANAŽÉRA LOGISTIKY. Jeho hlavnou pracovnou náplňou bude: - Zodpovednosť za logistiku, expedíciu, plánovanie a materiálový manažment - Poskytovanie informácii príslušným odborným útvarom o požiadavkách výroby, spoločnosti a zákazníka - Vyhodnocovanie alternatívnych riešení a úloh z hľadiska efektívnosti a kvality - Organizácia a riadenie činnosti úseku logistiky a expedície a zodpovednosť za výkon všetkých činností - Plnenie stanovených úloh jednotlivých oddelení - Zodpovednosť za realizáciu skladového hospodárstva - Plánovanie a kontrola výrobných procesov - Zodpovednosť za termínové, finančné a vecné plnenie úloh, analýza príčin časových sklzov - Viesť team s cieľom zabezpečiť fyzický aj informačný tok od dodávateľa k zákazníkovi - Zabezpečenie vyrovnaného inventúrneho stavu v závode - Definovať stratégiu zásob a implementovať nástroje na jej udržanie v rámci cieľov inventúry - Spolupráca pri výbere správnych poskytovateľov logistických služieb

Informácie pre uchádzača:

Zaujala Vás táto pozícia? Vyplňte kontaktný formulár, alebo pošlite nám Vašu žiadosť o zamestnanie spolu so životopisom v slovenskom a anglickom jazyku, referenčné číslo pozície uveďte v predmete e-mailovej správy. Ak ste už u nás absolvovali pracovný pohovor, prosím, kontaktujte svojho konzultanta priamo e-mailom. Poštové ani faxové zásielky žiaľ, nemôžeme akceptovať. Ďakujem za porozumenie. Viac podobných pozícií nájdete na www.grafton.sk/ponuka-prace/engineering/ Pozorne si prečítajte nižšie uvedený text, prosím, a priložte ho do svojho e-mailu/listu. Súhlasím, aby spoločnosť Grafton Recruitment s.r.o., so sídlom Nám. SNP 1, Bratislava, (ďalej len spoločnosť), spracovala moje osobné údaje pre účely sprostredkovania práce (úpravy, vyhľadávania, triedenia, kombinovania, likvidácie a poskytovania tretím osobám, ktorých totožnosť je mi spoločnosť povinná oznámiť) v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. 'O ochrane osobných údajov'.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadujeme: - VŠ vzdelanie - Anglický jazyk - aktívne - MS OFFICE - pokročilý - Skúsenosti na obdobnej pozícii min. 5 rokov - automotive výhodou - Skúsenosti z výrobných spoločností - Organizačné a riadiace schopnosti - Flexibilita, zodpovednosť - Odolnosť voči stresu - Samostatnosť - Vyjednávacie zručnosti Ak spĺňate požadované kritéria, hľadáme práve Vás a neváhajte nás kontaktovať.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské II. stupňa
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)