Anketár pre prieskum trhu a marketing

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Krátky popis: Záujemcom ponúkame možnosť si pravidelne privyrobiť prácou na našich prieskumných projektoch. Konkrétne obsadzujeme pozíciu anketár/anketárka. Hľadáme ľudí z celého Slovenska, prioritne však z týchto regiónov: Bánovce nad Bebravou, Bratislava I, II, III, IV a V, Detva, Dolný Kubín, Dunajská Streda, Ilava, Malacky, Poltár, Senec, Skalica, Stará Ľubovňa, Stropkov, Trnava, Zlaté Moravce, a mestá Medzilaborce a Vráble. Pozícia je vhodná ako vedľajší príjem k stálemu zamestnaniu, ale taktiež aj pre mamičky na materskej dovolenke a pre aktívnych dôchodcov.

Náplň práce: Aktívne oslovovanie respondentov v rámci rôznorodých prieskumov, uskutočňovanie rozhovorov s respondentmi, zisťovanie názorov a postojov respondentov, v prípade záujmu možnosť práce s modernými technologickými zariadeniami (tablet, notebook), zaznamenávanie odpovedí respondentov.

Doplňujúce informácie k pracovnému miestu: Anketári uskutočňujú zadané ankety/rozhovory v okolí svojho bydliska, prípadne dochádzajú do susedných mestských častí, miest či obcí.

Všeobecne požadované znalosti:

Minimálne požadované vzdelanie: stredoškolské s maturitou

Pozícia je vhodná aj pre: mamičky na materskej dovolenke, aktívni dôchodcovia

Znalosti a zručnosti: Vek nad 18 rokov, komunikatívnosť, zodpovedný prístup k práci, empatické cítenie, cieľavedomosť, príjemné vystupovanie. Znalosť práce s modernými technológiami vítaná (nie je nutnosťou)

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou