Odborný predajca v športovej predajni Šport Áčko

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Samostatný pracovník športovej predajne zorientovaný v ponuke značkových športových produktov. Práca zahŕňa odborné poradenstvo pri predaji tovaru, prácu s pokladňou a PC, samostatné preberanie tovaru, skladová evidencia na PC, mailová komunikácia so zákazníkmi a dodávateľmi, riešenie reklamácií, vybavovanie objednávok cez e-shop, každodenná starostlivosť o čistotu predajne

Benefity a ďalšie výhody:

Ponúkame stabilné a dlhodobé zamestnanie s istotou pravidelného príjmu.
Mesačné odmeny v závislosti od vývoja tržieb a spokojnosti s prácou zamestnanca.

Informácie pre uchádzača:

Pri záujme o pracovné miesto prosíme kontaktovať našu spoločnosť osobne, telefonicky, prípadne emailom. Potrebné kontakty nájdete na našej stránke www.sportacko.sk.
Preferujeme osobný kontakt, preto, ak vás naša ponuka zaujala a máte skutočný záujem u nás pracovať , zastavte sa osobne so životopisom u nás na predajni a nečakajte na našu odpoveď.
Kolegu/kolegyňu hľadáme na stálo, preto ak si vieš predstaviť svoj budúci profesionálny život s nami, tak neváhaj a chyť sa svojej šance :)

Všeobecne požadované znalosti:

Samostatná a inteligentná osobnosť ochotná učiť sa nové veci.
Veľmi dôležité je mať rád ľudí, chcieť s ľuďmi pracovať, ale hlavne byť empatický, to znamená vedieť sa vcítiť do toho, čo zákazník potrebuje.
Hľadáme ľudí spoľahlivých, aktívnych, tvorivých, precíznych, poriadkumilovných a lojálnych schopných samostatne zabezpečiť prevádzku predajne.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno

Iné znalosti:

Hospodárska korešpondencia, Internet (e-mail, www), Microsoft Excel, Microsoft Outlook, Microsoft Word, Pokladňa, Používateľ MS Windows, Skladové hospodárstvo