Vedúci oddelenia nákupu na úseku AERO

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Prešov, Strojnícka 11
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    Dohodou pri výberovom konaní.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

Zodpovednosť za kompletné riadenie skladu, za riadenie a organizáciu logistických a distribučných procesov, monitoring skladových zásob a porovnanie s potrebami vyplývajúcimi z plánov a požiadaviek zákazníka alebo spoločnosti, analýza trhových a dodacích podmienok, spracovanie výsledkov rozborov trhu, pravidelné prehľady o výsledkoch činnosti oddelenia, ich prezentácia, zaistenie a kontrola inventúr v sklade, vedenie objednávok, kontrola správnosti a plynulosti procesu objednávok a ich systém spracovávania, reprezentácia spoločnosti na rokovaniach s obchodnými partnermi, vedenie oddelenia nákupu, motivácia pracovníkov, kontrola plnenia pracovných úloh.

Informácie pre uchádzača:

Upozorňujeme uchádzačov, ktorí nebudú spĺňať nami určené kritériá, že im z kapacitných dôvodov nebudeme odpovedať. Ďakujeme za porozumenie.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadujeme vysokoškolské vzdelanie I., resp. II. stupňa , znalosť anglického jazyka slovom aj písmom, znalosti skladového hospodárstva, znalosť práce s PC, vodičský preukaz skupiny B, komunikačné, vyjednávacie a obchodné zručnosti, ekonomické povedomie, všeobecná znalosť logistiky, audítor ISO 9001 výhodou, prax min. 3 roky.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské II. stupňa
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (pokročilý - C1)
  • Vodičský preukaz:
    B