Vedúci predajného oddelenia - IV

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Pre našu prevádzku v Ivanke pri Dunaji hľadáme kolegu / kolegyňu na pozíciu Manažer predajného oddelenia - na úseku potravín.

Benefity a ďalšie výhody:

* Kultúru a stabilitu nadnárodnej spoločnosti * Kompletné vstupné zaškolenie * Pracovný pomer na dobu neurčitú * Sociálny program * Možnosť profesijného i osobného rastu * Rozširovanie svojich znalostí formou rôznych školení a tréningov * Stravovanie vo firemnej reštaurácii * 5 dní voľna nad rámec zákon * Nákupné poukážky a zvýhodnené nákupy v METRO * Mzda najneskôr do 10.dňa v nasl. mesiaci * Možnosť privyrobiť si formou brigád a ďalších motivačných aktivít

Informácie pre uchádzača:

Vedúci predajného oddelenia zodpovedá za plynulý chod zvereného oddelenia. Zodpovedá za výber, motiváciu zamestnancov, plánovanie zmien, spracovanie dochádzky pre 10 - 12 zamestnancov, za objednávky tovaru, jeho doloženosť, v súvislosti s čím komunikuje s nákupcami a dodávateľmi. Intenzívne komunikuje so zákazníkom na predajnej ploche a aktívnym prístupom sa podieľa na zvyšovaní predaja. Udržuje si aktuálne znalosti o tovare, spätnú väzbu komunikuje vedeniu prevádzky.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity