Pracovník v hoteli - ČAŠNÍK, KUCHÁR, CHYŽNA - v Rakúsku, Sev. Taliansku a Nemecku.

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    - Taliansko ( Severné Taliansko - nemecky hovoriaca časť Talianska)
    - Rakúsko ( Tirolsko, v ponuke nemáme pracovné miesta vo Viedni, ani v blizkosti slovenských hraníc)
    - Nemecko ( pracovné miesta po celom Nemecku)
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    1400 - 2000 EUR
    1400 až 2000 brutto mesačne, 1200 do 1800 EUR netto mesačne podľa prac. zaradenia, už po odrátaní nákladov na ubytovanie a stravu.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

Práca v hoteloch (v kuchyni, reštaurácii, ubytovacej časti )
- v Sev. Taliansku, Rakúsku a Nemecku - na zimnú sezónu od decembra 2014 do apríla 2015 (sezóny možno opakovať bez obmedzenia) , resp. pracovné ponuky dobu neurčitú ( podľa ponuky zamestnávateľa).
- pracovné zaradenie podľa doterajších pracovných skúseností záujemcu o prácu v oblasti gastronómie a hotelierstva a znalosti nemeckého, resp. talianskeho jazyka na pracovné pozície:
- čašník/čašníčka
- barman/barmanka
- kuchár/kuchárka
- pomocný kuchár/kuchárka
- pizza kuchár
- chyžná
- chyžná/pomocníčka v kuchyni
- pomocníčka v kuchyni
- pomocník v kuchyni/údržbár
- kombinované pozície

Benefity a ďalšie výhody:

- Registrácia zdarma
- oficiálna práca na pracovnú zmluvu, so sociálnym a zdravotným poistením
- ubytovanie a strava zdarma, poskytuje zamestnávateľ
- agentúra Espor ponúka možnosť dohodnúť dopravu na miesto zamestnania
- volné pracovné miesta sú obsadzované jednotlivo podľa profesijného profilu uchádzačov

Informácie pre uchádzača:

V prípade záujmu o uvedené pracovné pozície je potrebné poslať profesný životopis záujemcu o prácu e-mailom na adresu: email alebo poštou na adresu agentúry ESPOR.
Agentúra ESPOR odpovedá do 2 pracovných dní e-mailom každému záujemcovi o prácu, od ktorého obdrží žiadosť o prácu so životopisom a informujeho ho o možnostiach sprostredkovania práce.

Všeobecne požadované znalosti:

Podmienkou prijatia registrácie je znalosť nemeckého jazyka aspoň na komunikatívnej úrovni a skúsenosti so žiadanou prácou v odbore gastronómia, hotelierstvo - aspoň jednu sezónu počas poslednych 5 rokov.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Jazykové znalosti:
    Nemecký jazyk (stredne pokročilý - B2)
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno