custom-banner

ADMINISTRÁTOR PRE HYPERION SYSTÉM (Ref. č.: 2-11-19196/ZO)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Máte skúsenosti s reportingom/analýzami/controllingom a využívali ste pritom systém Hyperion? Chcete sa posunúť na pozíciu Administrátora? Práve pre Vás máme zaujímavú pracovnú príležitosť, kde sa môžete rozvíjať na pozícii ADMINISTRÁTOR PRE HYPERION SYSTÉM. Hľadáme skúseného kandidáta s hlbokou znalosťou tohto reportingového systému, ktorý bude zodpovedný za technickú a odbornú podporu ako aj správu systému. Budete mať na starosti aj školenia a aktívnu komunikáciu s centrálou a inými pobočkami.

Benefity a ďalšie výhody:

Spoločnosť ponúka zaujímavú príležitosť, nadštandardné ohodnotenie, zamestnanecké výhody, možnosť kariérneho rastu v rámci medzinárodného prostredia. Možnosť práce v úspešnom dynamickom tíme.

Informácie pre uchádzača:

Zaujala Vás táto pozícia? Vyplňte kontaktný formulár, alebo pošlite nám Vašu žiadosť o zamestnanie spolu so životopisom v slovenskom a anglickom jazyku, referenčné číslo pozície uveďte v predmete e-mailovej správy. Ak ste už u nás absolvovali pracovný pohovor, prosím, kontaktujte svojho konzultanta priamo e-mailom. Poštové ani faxové zásielky žiaľ, nemôžeme akceptovať. Ďakujem za porozumenie. Viac podobných pozícií nájdete na www.grafton.sk/ponuka-prace/financie-bankovnictvo-a-uctovnictvo/ Pozorne si prečítajte nižšie uvedený text, prosím, a priložte ho do svojho e-mailu/listu. Súhlasím, aby spoločnosť Grafton Recruitment s.r.o., so sídlom Nám. SNP 1, Bratislava, (ďalej len spoločnosť), spracovala moje osobné údaje pre účely sprostredkovania práce (úpravy, vyhľadávania, triedenia, kombinovania, likvidácie a poskytovania tretím osobám, ktorých totožnosť je mi spoločnosť povinná oznámiť) v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. 'O ochrane osobných údajov'.

Všeobecne požadované znalosti:

Požiadavky na kandidátov sú nasledovné: - VŠ vzdelanie ekonomického/IT zamerania - Anglický jazyk na plynulej úrovni - Minimálne 3 roky praxe v reportingu/controllingu - Výborná znalosť systému Hyperion - PODMIENKA - Výhodou je znalosť SAP - Silné logické myslenie - Samostatnosť

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    študent – vysoká škola
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)